[#1] MUI - zapisywanie pozycji okien
Czy do MUI wyszło jakieś uaktualnienie (nie wiem, naprawdę nie wiem która klasa za to odpowiada), które zapisuje tylko zmienione rozmiary okien?

Mam SFS zainstalowany i każde zamknięte okienko jest ponownie zapisywane (a na SFS mam śmietnik, co powoduje przeniesienie starego pliku .prefs do śmietnika i stworzenie takiego samego w katalogu ENVARC:MUI)

[#2] Re: MUI - zapisywanie pozycji okien

@El Amigos, post #1

Masz 3 zapisywania pozycji okien - brak, zapis , pamietanie do rebootu. No i zawsze mozna wymusic zapis z menu/buttona. Wiec jak z jakis powodow nieodpowiada Ci zapisywanie za kazdym razem to zostaje jedynie wylaczenie automatycznego zapisu i reczne zapisywanie przy zmianie.
[#3] Re: MUI - zapisywanie pozycji okien

@marcik, post #2

Ale widzisz, ja bym wolał żeby mi się cały czas zapisywały zmienione pozycje (tylko zmienione), ale jeśli nie ma na to rozwiązania, to chyba będę musiał zmienić na Brak Zapisu i używać Snapshota. ;)

To jest tylko taki drobiazg, właściwie nie przeszkadza mi zbytnio. Myślałem jednak, że ktoś to poprawił.

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem