[#1] COMPLETED AMIGA GAMES - Video YouTube
COMPLETED AMIGA GAMES - Video.
Rozpocząłem ten temat z myślą że możemy tu zamieszczać nagrania z przejściem kompletnie całej gry na Amigę.
Zacząłem od rodzimej produkcji Bolo Mrówkojad.

Bolo Mrówkojad
[#2] Re: COMPLETED AMIGA GAMES - Video YouTube

@martinflash, post #1

Czemu tytuł nie po Polsku? pomysł Jakiś komentarz urozmaiciłby trochę nagranie pomysł
[#3] Re: COMPLETED AMIGA GAMES - Video YouTube

@martinflash, post #1

Na YouTube takich filmów jest mnóstwo.
[#4] Re: COMPLETED AMIGA GAMES - Video YouTube

@PopoCop, post #3

Dlatego z komentarzem ma większy sens pomysł W sumie, to możesz zacząć ad polskich gierOK
[#5] Re: COMPLETED AMIGA GAMES - Video YouTube

@martinflash, post #1

Ja juz myslalem, ze chodzi o jakies niewydane gry, ktore zostaly ukonczone.
[#6] Re: COMPLETED AMIGA GAMES - Video YouTube

@PopoCop, post #3

Wiem że jest dużo ale tu chodzi o filmy użytkowników z PPA. Longplayed Amiga Games chyba już przeszli wszystko co jest.
[#7] Re: COMPLETED AMIGA GAMES - Video YouTube

@martinflash, post #1

jak mi ktoś fundnie sprzeciora, który nie dostaje zadyszki w WinUAE na fullscreenie, to chętnie. siedzi, pije i chrupki Nakręcę film jak przechodzę Turricana w 2 minuty, Turricana II w minutę, Turricana 3 w pół minuty z zawiązanymi oczami i 100 sposobów zrzucania jak superfrok spada dupom na kolce.
[#8] Re: COMPLETED AMIGA GAMES - Video YouTube

@martinflash, post #6

Wiem że jest dużo ale tu chodzi o filmy użytkowników z PPA

I czym te filmy miały by się wyróżniać od istniejących?
[#9] Re: COMPLETED AMIGA GAMES - Video YouTube

@PopoCop, post #8

Tym że to Ty przejdziesz tą grę. Chyba że Ci wszystko jedno? Ale w tym przypadku nie jestem w stanie Ci pomóc.
[#10] Re: COMPLETED AMIGA GAMES - Video YouTube

@martinflash, post #9

Jesli to ma byc tysieczny "kotlet" ktory juz lezy na jutubie od kilku lat, to jest to bezsensu... chyba, ze ktos w koncu wybierze te mniej znane gry.
Np. na jutubie wala sie tony "Let's play Eye Of the Beholder", "Dungeon Master", "Ishar" ... itp. itd. a w ogole nie ma filmow z mniej znanych gier (np. chetnie bym obejrzal "Abandoned Places 2", "Prophet" itp. w kategorii RPG).

Mozna by tez zrobic krotkie prezentacje gier (rowniez z tych mniej znanych) i pokazac, ze cos takiego w ogole na Amige istnieje.
Co prawda na ten pomysl wpadl juz pewien gosc o nicku 1GOShortPlay ale jego prezentacje amigowych gier wolaja o pomste do nieba i wygladaja jakby malpa z wodoglowiem probowala zagrac na Amidze. Klika po wszystkim co sie da, czasem na ekranie nic sie nie dzieje przez kilka minut, albo po prostu widac, ze niczego nie ogarnia. Efekt - nie da sie tego ogladac. Zatem mozna by mu zrobic konkurencje i pokazac jak nalezy prezentowac amigowe gry.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem