[#1] Przesyłanie gier pc=> a1200
Witam , pisze bo mam taki mały problem , kupiłem sobie kiedys kabelek do przesyłania romw sciagnietych z internetu na dyskietki , zaby je odpalic na amidze , dostałem jakis proram na amige i na PC (adf send?) , i teraz pojawia sie pytanie : jak to zrobic??
wiem że kabel podpina sie pod com, ale co dalej , kiedys porbowałem cos zdziałac ,ale mi nic z tego nie wyszło :(. obecnie mam win 98 , czy musze cos zainstalowac zeby port com funkcjonował ?? co mam gdzie wpisac zeby przesłac sobie roma na amige?? help plese

[#2] Re: Przesyłanie gier pc=> a1200

@Pitero, post #1

Poczytaj FAQ.

[#3] Re: Przesyłanie gier pc=> a1200

@Pitero, post #1

kurcze szukałem i nie potrafie znlezc , jestem zielony w temacie ;/

[#4] Re: Przesyłanie gier pc=> a1200

@Pitero, post #3

A Workbencha masz?

Jeśli masz zwykłą A1200 i dysk twardy (bez niego będzie trudniej), to musisz zamountować urządzenie PC0: (znajduje się w katalogu DEVS:DOSDrivers).

Wtedy masz dostęp do pecetowych dyskietek 720K (DD, nie HD; chyba że masz stację HD w Amidze).

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem