Forum » PPA
[#1] Wyszukiwanie zdjęć w galerii
Mam takie pytanie do autorów portalu (szakunec i prospekt!).
Jak można znaleźć jakieś zdjęcie w dziale graffiti?
W wątku o chłodzeniu Alice kolega Sir Lucas daje linka do fotki. Pamiętam że Grisza wrzucił tych fotek więcej, ale nie mogę ich znaleźć ani przez bazę użytkowników, ani przez wyszukiwarkę. Jak mogę znaleźć zdjęcie które bym chciał?

Pozdrawiam,
baderman

Ostatnia aktualizacja: 17.02.2015 12:51:47 przez baderman
[#2] Re: Wyszukiwanie zdjęć w galerii

@baderman, post #1

Na początek możesz spróbować przejrzeć wszystkie 19 fotek, które zamieścił w dziale "Sprzęt".
[#3] Re: Wyszukiwanie zdjęć w galerii

@recedent, post #2

Fantastycznie - to zasadniczo wystarczy do tego co chciałem na teraz. A czy mógłbyś mi powiedzieć - jak mogę wyszukiwać w graffiti? Jest w ogóle taka możliwość?
[#4] Re: Wyszukiwanie zdjęć w galerii

@baderman, post #3

Na obecną chwilę to byłoby trudne. Zdjęcia/obrazki nie są w żaden sposób opisane. Można spróbować przeszukiwać opisy, nazwy wpisów lub nazwy plików, ale to wymagałoby aby każdy zamieszczający je poprawnie dodawał. Niektóre osoby tego nie robią. Najlepsze byłoby więc otagowanie, ale grxmrx nie ma chyba tego w najbliższych planach, lecz niech on się wypowie.
[#5] Re: Wyszukiwanie zdjęć w galerii

@baderman, post #3

ostatecznie możesz poratować się google grafika: ppa.pl graffiti <coś związanego z tematem>
[#6] Re: Wyszukiwanie zdjęć w galerii

@baderman, post #3

Nie ma i póki co nie planuję tego. Zostaje przeglądanie wg kategorii i listingów lub wyszukiwarka typu Google lub Bing.
Forum » PPA
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem