[#1] Magellan II
No i mam problem a mianowicie zgubila mi sie plytk an ktorej mialem DOpusa Magellana II, i czy mogl by mi ktos na maila to podeslac najlepiej jak najnowsza wersje. z gory dziekuje

[#2] Re: Magellan II

@Banderas, post #1

Hmm, ja mam oryginał Magellana II, ale na płytce jaką mam (taka z dodatkami...) to są tylko dodatki, a na dyskietkach jest Magellan II...
Swoją drogą to nie wiem czy jak ktoś zgubi płyte czy dyskietke to może na forum pytać o to by ktoś przesłał, to by już podpadało pod piractwo niestety. Jeśli zgubiłeś to masz niestety pecha :( ew. można się skontaktować z producentem, etc. Trudno mi powiedzieć.
Teraz wyjdzie na to, że ja mam, ale nie dam ;) No nie dam, bo jakoś nie przekonuje mnie ta płyta i nie wiem czy naprawde miałeś oryginał :)

[#3] Re: Magellan II

@grxmrx, post #2

ehh no trudno to musze sobie poszukac...

[#4] Re: Magellan II

@Banderas, post #3

Znajdz wersje demo i zarejestruj, skoro masz legalna kopie, to masz numer rejestracyjny.

[#5] Re: Magellan II

@Kaczus, post #4

faktycznie nie wpadlem na to:D. tylko z kad moge dorwac wersje demo...:/ w takim razie poprosze czy ktos bedzie mogl mi podeslac opusa bez kodu rejestracyjnego:P

Ostatnia modyfikacja: 12.07.06 23:18
[#6] Re: Magellan II

@Banderas, post #5

A na Aminecie nie szukałeś?
[#7] Re: Magellan II

@kmilota, post #6

lipa szukalem i nie znalazle sprawdzalem tez na emule a na googlach tym bardziej nic nie ma

[#8] Re: Magellan II

@Banderas, post #7

poszukaj tutaj: http://www.gpsoft.com.au/amiga/AmigaIndex.html

[#9] Re: Magellan II

@Kaczus, post #8

tam to jesdynie moge kupic za bodajze 129$ wiec dziekuje za taki interes... kurde a nikt mi nie moze nawet demka poslac??

[#10] Re: Magellan II

@Banderas, post #9

Na Magazyn Amiga CD byla jakas wersja opusa magellana ale czy to jest ta to nie wiem

[#11] Re: Magellan II

@AmiChris, post #10

na MACD jednym z ostanich jest magellan w wersji chyba 5.6, mozna zupdatowac sobie do 5.82.
[#12] Re: Magellan II

@Banderas, post #9

Trial Magellana (ver. 5.82) znajduje się w pakiecie AmiKit
[#13] Re: Magellan II

@Banderas, post #7

W AmiKit jest Magellan 5.82 (wersja trial).

ps.
Ziolo wyprzedzil mnie o 3 min :D

Ostatnia modyfikacja: 15.07.06 11:29
[#14] Re: Magellan II

@Norbert, post #13

dzieki wam bardzo!

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem