• Opis

zamieścił: sebbb

data: 2016.04.21 10:59

kategoria: Sprzęt / sebbb

rozdzielczość: 1625x1080

odsłon: 166

komentarzy: 7

Ocena użytkowników: 4 (oceniających: 4)
Zaloguj się by zagłosować.

[#1] Re: Amiga 600 Superfrog
A...aale czemu demo?
[#2] Re: Amiga 600 Superfrog

@recedent, post #1

Ode mnie 5OKp
Piękny monitor (amiga) zwłaszcza w takim stanie może kiedyś się dorobie.....
A tak z innej beczki skąd ty tyle tego masz? Masz jakiś portal do lat 90tych czy może kiedyś na magazynie w Commodore pracowałeś i dostawaleś co miesięczny deputat????

Ostatnia aktualizacja: 21.04.2016 12:48:05 przez _heniek29cr_
[#3] Re: Amiga 600 Superfrog

@recedent, post #1

dlatego demo bo sobie przeglądałem dyskietki z czasopism i okazało się że wszystkie wciąż działają :)
[#4] Re: Amiga 600 Superfrog

@_heniek29cr_, post #2

jakoś strasznie dużo to tego nie mam :)
[#5] Re: Amiga 600 Superfrog

@sebbb, post #4

Ale serio sebbb jak to z Tobą jest.... To, że tyle tego masz i nie dość, że tu na ppa to jeszcze na aukcjach też sporo wystawileś i widziałem, że szło pięknie OK
Przewidzialeś rynek retro i skupowałeś czy faktycznie kiedyś jakąś hurtownie się miało....
Pytam nie zazdrości ale z podziwem i uznaniem bo widzę, że potrafisz obchodzić się z tym sprzętem z należytym szacunkiem (widać po fotach).
Pozdrawiam serdecznie jako forumowy kolega ale też zadowolony klient allegroOK
Ja miałem na strychu parę eksponatów i na szczęście ostały się do dziś (i działają) ale Twe zbiory to zupełnie inna bajka uchyl choć rąbka tajemnicy....
[#6] Re: Amiga 600 Superfrog

@_heniek29cr_, post #5

Kupuje na ebay i sprzedaje na allegro i tak w koło macieju.

Ostatnia aktualizacja: 22.04.2016 05:47:32 przez Dorian3d
[#7] Re: Amiga 600 Superfrog

@Dorian3d, post #6

Kupuje na ebay i sprzedaje na allegro i tak w koło macieju.

Coś jak Pewex?

Myślałem, że raczej w drugą stronę się to robi.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem