[#1] Alien Bred + jedna gra
Witam, czy jest tutaj recenzja Alien Bred 1 ?? czy nie ma. Druga sprawa chodzi mi o kolejną grę.
To była bodajrze logiczno/zręcznościowa/strategiczna nie wiem sam. Gra była z pewnością na myszkę, oraz naszym celem było doprowadzić do wyjścia takie stworki koloru metalicznego. Albo ciemno siwego nie pamiętam już. Widok był z góry, wiec widzieliśmy ich główki i trochę korpusu.

No i były takie momenty w grze, gdzie one stały i tak krzyczały i patrzyły się do góry (czyli na nas). Brat się w to bardzo kiedyś zagrywał, a mnie nie daję spokoju co to mogła być za gra.

Pomogliście odszukać Zeewolfa oraz Nawy Seals to może i z tym się uda :D.

Ostatnia aktualizacja: 01.11.2016 00:04:57 przez Fox46
[#2] Re: Alien Bred + jedna gra

@Fox46, post #1

Chyba chodzi o Timekeepers.
[#3] Re: Alien Bred + jedna gra

@Fox46, post #1

A jeśli chodzi o Alien Breed, to napisz recenzję gdy ukończysz tą grę.
Przypuszczam że jeszcze jej nie ma dlatego, ponieważ...miała problem z działaniem na A1200, A600, A500+ i jakoś inaczej skonfigurowanej A500. Przynajmniej ja jej nie odpaliłem z dyskietki na A1200 i na A500 którą miałem przez krótki czas na początku lat 2000. Oczywiście był później dostępny instalator JOTD i WHDLoad. Tak czy inaczej Amigowcy którzy nie opuścili Amigi po 1994 mieli głównie A1200, grali w późniejsze części i na razie to one są opisywane.
[#4] Re: Alien Bred + jedna gra

@Andrzej Drozd, post #3

A czym różni się Alien Bread od Alien Bread: Special Edition 92 ??

PS: Co do gry Timekeepers to tak to jest to :D:D.

Ostatnia aktualizacja: 01.11.2016 19:00:04 przez Fox46
[#5] Re: Alien Bred + jedna gra

@Fox46, post #4

Wszystkim. To dwie inne gry.
Alien Breed Special Edition to w zasadzie mission pack - inne levele, choć engine ten sam.

Swoją drogą, nie ma recki tej gry na PPA? Szoker...
[#6] Re: Alien Bred + jedna gra

@michalmarek77, post #5

Liczymy też na Twoją recenzję.
[#7] Re: Alien Bred + jedna gra

@Fox46, post #4

Najfajniejszy i tak był Alien Breed Tower Assault na CD32 :)
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem