Witam was znowu serdecznie. Mam pytanko, ponieważ swoją Amigę mam podłączoną do żółtego wyjścia video na chinch tak samo jak i audio na białym i czerwonym no i od początku są jakieś takie pasy jakby artefakty z początku było tego mniej a teraz obraz staje się czarno biały niekiedy. Więc mam takie pytanie - czy wobec tego czeka mnie wymiana kondensatorów? A jeśli tak, to jakie byście polecali kupić najlepiej (widziałem całe zestawy na allegro) Lub czy np. kupienie tego magicznego kabelka na złącze serial video i to poprawi jakość (dodam, że mam to podłączone do telewizora 32 cale LED Sony Bravia). Z racji tego, że pomogliście mi wcześniej mam nadzieję, że tak będzie i tym razem

Dodam, że Amiga była kombinowana coś wcześniej zanim ja dostałem, bo nie miała oryginalnych śrubek, plomby, ale stacja dyskietek czyta płyta chodzi złącza wszystkie działają, dźwięk jest jedyny mankament to ten obraz właśnie. W załączeniu dołączam video pokazujące co się dzieje i zdjęcie. Z góry dzięki za odpowiedzi, pozdrawiam
link
Ostatnia aktualizacja: 04.11.2016 14:32:02 przez DiamondViper