Forum » PPA
[#1] PPA Jak sprawdzic ?
Panowie jak sprawdzić od kiedy użytkownik ma konto ?
i inne dane statystyczne ?
Jak wchodzę widzę tylko ostatnia aktywność

w wersji ktora prowadzil SirLeo chyba była taka informacja ?
[#2] Re: PPA Jak sprawdzic ?

@HOŁDYS, post #1

To moze tylko admin zdaje sie.
[wyróżniony] [#3] Re: PPA Jak sprawdzic ?

@Stoopi, post #2

dziwne ale jak wlazłem na ciebie to już widze

Data rejestracji: 2015-04-01 21:11:00

klimam na siebie i kupa

Ostatnia aktualizacja: 31.10.2017 21:41:33 przez HOŁDYS

AAAa juz wiem :) jak zgłosic BUG ?

Ostatnia aktualizacja: 31.10.2017 21:43:46 przez HOŁDYS
[#4] Re: PPA Jak sprawdzic ?

@HOŁDYS, post #3

Zgadza się, nie u każdego jest widoczne, nie wiem czy jest w tym jakaś prawidłowość czy też nie...
edit:
Z tego co widzę u "świeżaków" info jest, najstarsze jakie widziałem to 2009. Może jakieś zmiany w strukturze db były czy cuś...

Ostatnia aktualizacja: 31.10.2017 21:50:50 przez Kilos
[#5] Re: PPA Jak sprawdzic ?

@Kilos, post #4

Najstarsze konta nie mają daty rejestracji.
[#6] Re: PPA Jak sprawdzic ?

@adam_mierzwa, post #5

Hmm... ale na pewno miały, bo widziałem u siebie kiedyś, teraz to już nawet nie pamiętam jaka to była data, ale była.
[#7] Re: PPA Jak sprawdzic ?

@adam_mierzwa, post #5

chyba zartujesz takie pole powinno byc w bazie danych backendu PPA i na pewno było
[#8] Re: PPA Jak sprawdzic ?

@HOŁDYS, post #1

Mniej więcej po komentarzach, ale pierwszy komentarz na tym loginie mam z 2004 roku, a pisałem zanim powsało forum z innych nicków, których potem nie dało się zarejestrować. Na początku można było pisać pod newsami z domyślnych nicków bez rejestracji. Twój pierwszy komentarz jest z 2007 roku.

Ostatnia aktualizacja: 31.10.2017 22:18:26 przez ] SKOLMAN_MWS ˇ agrEssOr [
[#9] Re: PPA Jak sprawdzic ?

@] SKOLMAN_MWS ˇ agrEssOr [, post #8

2007 ? to chyba przed pierwsza banicja :)
a tak na powaznie jestem na PPA prawie od poczatku konto przed PPA było cos takiego
wiec mysle ze to byl gdzies 2001 rok
[#10] Re: PPA Jak sprawdzic ?

@HOŁDYS, post #3

Dziwne.... tylko u sibie mogę zobaczyć date rejestracji, u innych nie. Przypadek? :P
[#11] Re: PPA Jak sprawdzic ?

@Stoopi, post #10

Pewnie migrowali na nowa platforme i cos spartolili programisci :)
[#12] Re: PPA Jak sprawdzic ?

@HOŁDYS, post #1

To już było wielokrotnie wyjaśniane. Kiedyś był inny skrypt, silnik strony/forum i tam nie było zapisywanej daty rejestracji. Jak napisałem nowy to już taka data się pojawiła więc nowi użytkownicy (od tamtego czasu) taką datę posiadają. Ot, cała zagadka.
Forum » PPA
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem