[#1] bosh... co za lamery z ATARESu
a niby tacy PRO - Atares

a tutaj cos takiego

no co za CEBULAKI Smiech
[#2] Re: bosh... co za lamery z ATARESu

@selur, post #1

hmn...
A czemu to goście z Ataresu to niby lamerzy?

Skądinąd sklep na Goduli, w którym dokonano zakupu tego c-64, bardzo dobrze pamiętam :P
Atares także - twórcy Turbo Blizzard do Atari. Fajny mieli sklepik w Chorzowie. Często ich odwiedzałem.
[#3] Re: bosh... co za lamery z ATARESu

@michalmarek77, post #2

Myślę że chodzi Selurowi o COMADORE ;)
[#4] Re: bosh... co za lamery z ATARESu

@teh_KaiN, post #3

LOL. To może Selur by sprawdził, że ten paragon wystawiony jest przez zwykły sklep przemysłowy, w Rudzie Śląskiej, gdzie sprzedawała ten sprzęt i wypisywała paragon sprzedawczyni nie mająca pojęcia o komputerach. Bo to nie był sklep komputerowy - o ile Selur dobrze pamieta, Commodorki wtedy sprzedawano niemal wszędzie. Często bywałem w tamtym sklepie :P

Atares był jedynie serwisantem sprzętu :P

Selur, po prostu. Mało wie, jeszcze mniej kojarzy, dużo krzyczy.
[#5] Re: bosh... co za lamery z ATARESu

@michalmarek77, post #4

Ale co się denerwujesz? Raczej cały wątek jest nie na poważnie a tylko żeby wzbudzić uśmiech na twarzy.
[#6] Re: bosh... co za lamery z ATARESu

@teh_KaiN, post #5

Nie denerwuję, raczej wyśmiewam.
Nie pierwszy i nie ostatni raz Selur pokazał klasę :)
[#7] Re: bosh... co za lamery z ATARESu

@michalmarek77, post #6

W kazdym badz razie... wyprzedzilem cie o 1000 komentarzy na PPA wiec jestem z siebie dumny
[#8] Re: bosh... co za lamery z ATARESu

@selur, post #7

Szanuję!
A to, ze się z Tobą nie zgadzam i kruszymy kopie w wielu tu tematach, jest w sumie fajne.
Bez Selura, taka prawda, byłoby tu nudniej.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem