[#1] Amiga Ireland Meetup 2018
Witam wszystkich!

Już niebawem a dokładnie 19 stycznia rozpocznie się dwudniowa impreza w tym samym miejscu co ostatnio czyli w hotelu "The Prince of Wales" Athlone, Irlandia. Fajnie byłoby wiedzieć kto przyjedzie oraz czy planuje zostać na noc. Można by było coś zorganizować czy to ze spaniem, transportem czy przygotowaniem do imprezy. W tym roku ponownie gościem specjalnym będzie Trevor, o kolejnych osobach pewnie dowiemy się na dniach.

Ja na 100% planuję zawitać na imprezę, tylko jeszcze nie wiem czy zostanę 1 czy 2 dni. W tym roku zamiast klasyka pewnie przywiozę SAMa tylko muszę coś na nim przygotować.

Piszcie jak Wam idą przygotowania do imprezy.
[#2] Re: Amiga Ireland Meetup 2018

@Leon, post #1

[#3] Re: Amiga Ireland Meetup 2018

@Sir_Lucas, post #2

[#4] Re: Amiga Ireland Meetup 2018

@Leon, post #1

Ja zrobie glupote swiata i pojade pierwszy raz w zyciu na tego typu impreze z zona i corka
Zabookowalem juz dla Nas nocleg w hotelu "The Prince of Wales" z piatku na sobote. Naobiecywalem im zlote gory, ze bedziemy zwiedzac miasto Athlone godzinami, a tak naprawdę bede cale dwa dni pil i gral w Sensible :P

Leon: jak pisalismy wczesniej, jakbys sie zdecydowal na dwa dni i ogarnalbys sobie nocleg to mozemy jechac razem moim 7 osobowym autem, przyjade i zawioze cie pod same drzwi.

Jesli jakims cudem ktos jeszcze bylby chetny z Dublina to moze sie z Nami zabrac. Wyjazd kolo 11:30 rano w piatek, powrot w sobote kolo 19:00 - 20:00.
[#5] Re: Amiga Ireland Meetup 2018

@sordan, post #4

Pisze z Robem, ktory jest na tym plakacie i wlasnie daje mu znac, ze bedziesz szukac 'drinking buddies' lol. a serio, to krec filmow ile sie da:)
[#6] Re: Amiga Ireland Meetup 2018

@aszu, post #5

Wlasnie gadalem z organizatorem tej imprezy i zaaranzowalem turniej Crazy Priest. Bede go organizowal i mam nadzieje, ze bedzie choc 3 uczestnikow wlacznie ze mna. Oczywiscie bede krecil filmiki, ktore dostaniesz minute po tym jak zostana nakrecone :)

No i jestem w ogole ciekawy czy jako programista tej gry skopie wszystkim dupy :)
[#7] Re: Amiga Ireland Meetup 2018

@Sir_Lucas, post #3

[#8] Re: Amiga Ireland Meetup 2018

@Sir_Lucas, post #7

A tutaj relacja Keenego:
Klik

Ostatnia aktualizacja: 25.01.2018 11:56:48 przez sordan
[#9] Re: Amiga Ireland Meetup 2018

@sordan, post #8

Fajne!
Takie kulturalne, bez młodych kloszardów wołających "Za....ste, K..wa,że H..j, K..wa!" - tak jak u nas
Można mieć Amigę i być w "miarę poważnym" człowiekiem !!! pomysł
[#10] Re: Amiga Ireland Meetup 2018

@Mikrobi, post #9

Można mieć Amigę i być w "miarę poważnym" człowiekiem !!!

Otóż nie można
[#11] Re: Amiga Ireland Meetup 2018

@Sir_Lucas, post #7

Fajna relacja z imprezy.
Widać amigowcy wszędzie mgą bawić się bardzo fajnie.

Ostatnia aktualizacja: 26.01.2018 00:02:18 przez Jacol
[#12] Re: Amiga Ireland Meetup 2018

@Jacol, post #11

Kolejne video z imprezy tym razem wywiad z Treveorem D. i Davidem P.
[#13] Re: Amiga Ireland Meetup 2018

@Sir_Lucas, post #12

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem