[#1] Piny do adaptera
Witam
Potrzebuje piny do adaptera takie jak na tym foto (zdjęcie z sieci) czy ktoś wie jak to się fachowo nazywa, może jakieś oznaczenie kodowe i gdzie to kupić ?
[#2] Re: Piny do adaptera

@KrisbA, post #1

To?
[#3] Re: Piny do adaptera

@Red, post #2

Nie to nie jest to. Takie mam i nadają się tylko do lutowania, a nie jako adapter. Nóżka powinna być dłuższa i grubsza odrobinę.
[#4] Re: Piny do adaptera

@KrisbA, post #1

Nie przypominam sobie wyrażenia zgody na powielanie moich foto
Red dobrze Ci wskazał, ale wykupiłem wszystkie zapasy stendbaja-szop już jakiś temu. Podpytaj ich może jeszcze.
Gdzie to chcesz umieścić ? Ponieważ krótsze również montowałem i siedziały w podstawce ROM też dobrze.
[#5] Re: Piny do adaptera

@Architect1200, post #4

Tak myślałem że to twoje foto. Sorki, ale zdjęcie mówi najwięcej czego szukam. Gdzie to chcę umieścić. Do jutra powinno pojawić się foto w graffiti do czego chcę użyć. Ktoś mi poradził żeby kupić podstawkę typu Carrier, kupiłem zobaczymy. Swoja droga masz może te tinny kicki na sprzedaż ?

Ostatnia aktualizacja: 26.01.2018 13:32:41 przez KrisbA

Ostatnia aktualizacja: 26.01.2018 13:36:40 przez KrisbA

Ostatnia aktualizacja: 26.01.2018 13:36:49 przez KrisbA
[#6] Re: Piny do adaptera

@KrisbA, post #5

tu taka namiastka tego gdzie te piny maja być montowane.
[#7] Re: Piny do adaptera

@KrisbA, post #5

Nie przypominam sobie wyrażenia zgody na powielanie moich foto
Red dobrze Ci wskazał, ale wykupiłem wszystkie zapasy stendbaja-szop już jakiś temu. Podpytaj ich może jeszcze.
Gdzie to chcesz umieścić ? Ponieważ krótsze również montowałem i siedziały w podstawce ROM też dobrze.
A kopiuj sobie do woli ;) żartowałem tylko.
Nie bawię się bardzo w detal już. Ale możliwe ze wkrótce wznowię produkcję ich. Obecnie mam inne zobowiązania i muszę się wywiązać.
[#8] Re: Piny do adaptera

@KrisbA, post #6

Tu masz porównanie pinów.

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem