Forum » PPA
Wątek zamknięty
[#1] Graffiti - oczekiwanie.
Witam.
Jak długo trzeba czekać na akceptację fotek do graffiti?
Pozdrawiam.
[#2] Re: Graffiti - oczekiwanie.

@ted, post #1

Zdarzyło mi się 2x że fotki nie dotarły pomimo informacji zwrotnej że foto czeka na akcept
[#3] Re: Graffiti - oczekiwanie.

@ted, post #1

tak długo aż jakiś mod je przejrzy i Doda/odrzuci. siedzi, pije i chrupki (lol, „Doda” mi poprawia na wielka literę )

Ostatnia aktualizacja: 06.04.2018 02:35:16 przez snajper
[#4] Re: Graffiti - oczekiwanie.

@polutuje, post #2

Sprawdź na koncie Snajpera.
[#5] Re: Graffiti - oczekiwanie.

@ted, post #1

Maksimum 24 godziny.
[#6] Re: Graffiti - oczekiwanie.

@mailman, post #5

Pod warunkiem, że je wyślesz.
[#7] Re: Graffiti - oczekiwanie.

@mailman, post #6

Jeżeli mam info zwrotne że zdjęcie czeka na moderację a dostaje info od admina że nie ma mojego zdjęcia w kolejce do akceptacji, to serwis nie działa poprawnie..
[#8] Re: Graffiti - oczekiwanie.

@polutuje, post #7

Pół godziny temu dodałem dwie fotki, zobaczymy po jakim czasie i czy doszły
[#9] Re: Graffiti - oczekiwanie.

@polutuje, post #8

Ja dużo fotek nie dodawałem, ale najkrócej czekałem ok 3 godz, a najdłużej z półtorej doby, ale to ostatnie się zbiegło z jakimś długim weekendem czy świętem.
[#10] Re: Graffiti - oczekiwanie.

@polutuje, post #8

A co to? Jakiś test?
[#11] Re: Graffiti - oczekiwanie.

@polutuje, post #7

A wziąłeś pod uwagę, że serwis nie weryfikuje poprawności merytorycznej? Może wpis został odrzucony przez moderatora z komentarzem, który trafił u Ciebie do spamu? Najprościej szukać winy gdzieś indziej aby nie u siebie...
[#12] Re: Graffiti - oczekiwanie.

@mailman, post #11

Jak żyje nie wiedziałem, że moderator odrzucając foto wysyła wiadomość na pocztę e-mail..
Taka informacja przy dodawaniu foto bylaby cenna "w przypadku nie zamieszczenia foto po 24h sprawdź skrzynkę email"
Jeżeli miałem dwa azy akademia sytuację i jeszcze poza mną ktoś zgłasza to jaki problem to spr od strony administracyjnej PPA, najprościej wyjść z założenia że u mnie wszystko działa i o na pewno wina usera;)
Nikogo nie obwiniam, proszę tylko o weryfikację
[#13] Re: Graffiti - oczekiwanie.

@polutuje, post #12

Kto poza Tobą zgłasza problem? Jeżeli użytkownik ted, to od niego nic nie wpłynęło i nie czeka na akceptację, więc może próba się nie udała i tutaj powinien zobaczyć stosowny komunikat. Może nie przeczytał? Nie wiem, bo on tylko zapytał, a nie zgłosił problem. Nie chcę pisał źle, o użytkowniku ted, ale na naszego redakcyjnego maila wpływają maile od użytkowników, którzy nie potrafią się zalogować, bo albo nie wpisują captcha, albo mylą się podczas wpisywania hasła i twierdzą, że u nas jest błąd (nam się udaje zalogować na jego hasło po zmianie, a on nadal ma problem).
[#14] Re: Graffiti - oczekiwanie.

@mailman, post #13

Dziękuję za informację zwrotną, jak sytuacja się powtórzy, to będę zgłaszał
[#15] Re: Graffiti - oczekiwanie.

@mailman, post #13

Witam.
Pierwszy raz wysyłałem fotkę do graffiti i po kilku próbach wyświetlił się komunikat że fotka czeka na akceptację.
Tak wogole to chciałem wysłać PW z fotka ale nie da się załączyć obrazka tylko link do niego i z stąd pomysł aby dodać fotkę do graffiti.
Przed chwilą wysłałem ponownie zobaczymy czy przejdzie.
Pozdrawiam.

Ostatnia aktualizacja: 06.04.2018 21:51:51 przez ted
[#16] Re: Graffiti - oczekiwanie.

@ted, post #15

Witam.
Na drugi dzień fotka była już zaakceptowana.
Temat można zamknąć.
Pozdrawiam.

Ostatnia aktualizacja: 09.04.2018 23:58:49 przez ted
Forum » PPA
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem