• Opis

data: 1970.01.01 01:00

kategoria: /

rozdzielczość:

odsłon:

komentarzy:

Ocena użytkowników: brak
Zaloguj się by zagłosować.

[#1] Re:
Wygląda jak jakiś Antares od Unitry. Co wygrałem?
[#2] Re:

@recedent, post #1

Unitra neptun 453 ?
[#3] Re:
Jasne że Antares. Całe lata 80 się w takiego gapiłem, tzn. odkąd sięgam pamięcią do 89:). Kiedyś mu przyłożyłem - ojciec tak go stroił - w tył, ale nie wiedziałem o tym że obudowa jest zdjęta i mi łapa posiniała - tak mnie pizgło :). Po co Ci czarno biały telewizor do sześcsety?
[#4] Re:

@fazior, post #3

Nie zauważyłem tytułu obrazka, anno domini 94, niewykluczone że ja też do tego dziada miałem przez jakiś czas CDTV podpiętą.
[#5] Re:
Też stawiam, że to Unitra Antares. Dodam, że 23E.
[#6] Re:
Eee, ja byłem "szczęśliwym" posiadaczem Junosta z wymontowaną głowicą (bo padła) i dorobionym sygnałem niskiej częstotliwości więc zamiast gniazda antenowego miałem chincha :) Audio było podłączone do WS-a 315 od Diory.

@tbone - Co było na kasetach, bo u mnie cała śmietanka Thrashu.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem