kategoria: Szukam gry
[#1] Trainery w grach
Po skompletowaniu i uruchomieniu ami z WHDLoad i kartą SD chciałem w coś pograć.
Odpalam Rick Dangerous i po kilku próbach skończyły mi się życia:/
W dzieciństwie spędziłem przy tej grze naprawdę sporo godzin ale nie wyobrażam sobie grać ze skończoną ilością żyć i ciągle zaczynać od początku.

Oczywiście to tylko przykład bo np w Gods też bym sobie pograł jeśli nie było by tak trudne.
(wiem, że dla niektórych granie na trainerach to profanacja i utrata przyjemności z gry ale nie dla mnie:))

Wracając do tematu:
Czy gry WHDLoad występują w wersjach z trainerami i bez?
Jak najlepiej było by uruchomić gry adf z dysku (wtedy znajdę w necie grę adf z trainerem)?
[#2] Re: Trainery w grach

@Beliar, post #1

Wiele gier whdload ma trainery ,wystarczy czytać redame dołączone do każdej gry.

Potem jeżeli jest to klikamy prawym na ikonie gry wybieramy info i zmieniamy to co musimy.
np zmieniamy [custom1=1] na custom1=1

zapisujemy zmianę i odpalamy grę.

Często też podczas odpalania gry kiedy mamy tę pierwszą ramkę są tam ptaszki do włączania funkcji:

np skip intro
np button wait

itp.
[#3] Re: Trainery w grach

@Beliar, post #1

Z założenia WHDLOAD wspiera tylko oryginały chyba że autor slave zapewni obsługę cracka. A trainer jest crackiem.
[#4] Re: Trainery w grach

@mailman, post #3

A trainer jest crackiem.

Są od tej reguły niewielkie wyjątki. Czasami trainery wychodziły jako po prostu odrębne programy.

Trainer do Glooma Deluxe
[#5] Re: Trainery w grach

@Hexmage960, post #4

Każdy trainer to osobny program, co nie zmienia faktu, że taki trainer z WHDLoad i tak nie zadziała, a o to chodzi w wątku, więc nie mieszaj.

Ostatnia aktualizacja: 30.08.2018 18:29:05 przez mailman
[#6] Re: Trainery w grach

@mailman, post #5

co nie zmienia faktu że są gry WHDLoad które takie unlimitety posiadają. Ale to już konkretne tytuły trzeba sprawdzać.

Jeśli nie posiadasz goteka to chyba zostaje Ci zgrywanie adfów na dyskietki chyba.
[#7] Re: Trainery w grach

@softiron, post #6

W dwóch postach wyżej już to napisano. Po co się powtarzać?
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem