[#1] Moje dwie przeglądarkowe gierki. Coś dla fanów Wiedźmina i Project X :)
Witam,
Od dłuższego czasu w wolnych chwilach rozwijam dwa projekty, którymi chciałem się podzielić z naszą wspaniałą amigową rodzinką...szeroki uśmiechOK
1. White Wolf Untold Story - prosty z założenia RPG choć z głęboka mechaniką.
Link do wersj przeglądarkowej
Link do wersj na Androida

2. ProjectX2 - moja wariacja na temat ukochanego Project X'a. Część pomysłów zapożyczyłem :)
Link do wersj przeglądarkowej

Ostatnia aktualizacja: 30.08.2018 22:36:50 przez Amiga4ever
[#2] Re: Moje dwie przeglądarkowe gierki. Coś dla fanów Wiedźmina i Project X :)

@Amiga4ever, post #1

Gierka 2 wygląda fajnie, nie wiem czy tak miało być czy babola znalazłem [link

Ostatnia aktualizacja: 31.08.2018 18:44:01 przez KM

Ostatnia aktualizacja: 31.08.2018 18:47:20 przez KM
[#3] Re: Moje dwie przeglądarkowe gierki. Coś dla fanów Wiedźmina i Project X :)

@KM, post #2

Babol był przez chwile..czyżbyś akurat wtedy grał?? Teraz jest już dobrze
[#4] Re: Moje dwie przeglądarkowe gierki. Coś dla fanów Wiedźmina i Project X :)

@Amiga4ever, post #3

Przed chwilą grałem leciałem od początku dołem.

Ostatnia aktualizacja: 31.08.2018 18:48:27 przez KM
[#5] Re: Moje dwie przeglądarkowe gierki. Coś dla fanów Wiedźmina i Project X :)

@KM, post #4

Czyli problem z respownem był. Już poprawiłem :)
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem