• Opis

data: 1970.01.01 01:00

kategoria: /

rozdzielczość:

odsłon:

komentarzy:

Ocena użytkowników: brak
Zaloguj się by zagłosować.

[#1] Re:
Fajne 5
[#2] Re:

@Dorian3d, post #1

Czy ten napęd to cyberdrive ? miałem taki 20 lat temu, kosztował niemało.
[#3] Re:

@Risc, post #2

Tak, Cyberdrive
[#4] Re:
Nawet dość to wygląda, siadła piątka.
[#5] Re:

@waldiamiga, post #4

Muszę jeszcze dokończyć projekt panelu tylnego i uderzyć do znajomego, który wytnie mi go na cnc
[#6] Re:

@tbone, post #5

Bardzo fajnie to wygląda :) Jeszcze na koniec ładnie pomaluj by całość była w jednolitym odcieniu. Na froncie przydałyby się otwory na ledy i faktycznie można by było uznać iż jest to oryginalna obudowa. W każdym razie już teraz jest o wiele ładniejsza niż puszka A2000 a nawet i A4000
[#7] Re:
Szkoda, że Medka nie wciśniesz...
[#8] Re:

@R-Tea, post #7

Świadomie wybrałem obudowę do której Medek nie wejdzie. Po prostu nie interesuje mnie jego montaż.
W obudowę wejdzie także A600 dlatego jest z tyłu gniazdo hdmi pod Vampire, a docelowo pod V1200.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem