• Opis

data: 1970.01.01 01:00

kategoria: /

rozdzielczość:

odsłon:

komentarzy:

Ocena użytkowników: brak
Zaloguj się by zagłosować.

[#1] Re:
To ty jesteś tym szalonym cżłowiekiem co wydał prawie 4800PLN na tą amige 3000?
[#2] Re:

@FeRu, post #1

tak i nie .... ale to jest moja słodka tajemnica ... ;)
[#3] Re:

@biax, post #2

Jeśli się dogadałeś za mniej to gratuluje OK, bo w takim stanie nie jest warta takiej kupy kasy.
Moja wyposażona juz w picasso II++,adapter zip na sim,wymieniony superbuster na v11,atbus 2008 org i dodatkowy przedni panel cały który niedawno plus adapter ide-cf adapter atx,a nawet jeśli podlicze monitor i głośniki wyszło mnie mniej niż 3,5k.
Nie ukrywam,że jak widziałem tą aukcje i za ile poszła to po plecach przeszły mnie ciarki i się spociłem
[#4] Re:

@biax, post #2

Biax jesteś spoko koleś OK

Jedyne racjonalne wytłumaczenie, że za amigę 3000C (wersja cyklop) dałeś atari temu cwanemu lisowi z allegro.
Inaczej nie zrozumie.
[#5] Re:

@FeRu, post #3

Nie traktuję hobby i zakupu sprzętu jako interes (dużo-mało, co w zestawie i tego typu farmazony). Może lubię i mnie stać .... ? Szkoda, że umieściłem tą fotkę. Wzbudza chyba zainteresowanie nie w kategorii "sprzęt" ale "patrz za ile to kupił". Przykre ....
[#6] Re:

@Dorian3d, post #4

Dzięki, patrz post #2 OK
[#7] Re:

@biax, post #5

Nic mi do tego ile dałeś. Wolnoć Tomku w swoim domku.

kategorii "sprzęt" ale "patrz za ile to kupił". Przykre ....

Licytowałem u tego gościa wiele razy, podbijał na max a potem po zakończeniu pisze, że 1 osoba się wycofała czy ja nie che kupić, to jest przykre.

Wiele razy tak było. KONIEC TEMATU
[#8] Re:

@biax, post #5

eh

Ostatnia aktualizacja: 12.01.2019 14:12:50 przez Dorian3d
[#9] Re:

@Dorian3d, post #7

Ta odpowiedź nie była do Ciebie ...
Poprosiłem Adminów o usunięcie fotki żeby nie prowokowała do udziału w kolejnym brednio-serialu - to jest przykre.
KONIEC TEMATU
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem