kategoria: A1200
[#1] Whdload Czarny ekran
Witam posiadam A1200 + 8Mb fast. Whdload do tej pory działał poprawnie po przywróceniu kopii systemu WB 3.1 z płyty CD przy próbie odpalenia gry Whdload mam czarny ekran. Ponowna instalacja Whdload nie pomaga.
[#2] Re: Whdload Czarny ekran

@lasero79, post #1

A czy masz kopię poprzedniego startup-sequence?

Czy sprawdzałeś już Snoopdosem?
[#3] Re: Whdload Czarny ekran

@ZbyniuR, post #2

Jak odpalam snoopdosa to whdload działa poprawnie. Spróbuję przywrócić s-s z kopi i zobacze
[#4] Re: Whdload Czarny ekran

@lasero79, post #1

Czy posiadasz zarejstrowaną wersję WHDLoad i czy używasz klucza z netu (nawet nieświadomie, bo na przykład skopiowałeś system z jakiejś tam płyty CD która to ma ten klucz). Czarny ekran + kasowanie startup-sequence przy WHDLoad oznacza używanie pirackiego klucza. Wywal klucz i sprawdź, powinno pomóc. I używaj najnowszego WHDLoad.
[#5] Re: Whdload Czarny ekran

@asman, post #4

Z tym whdload różnie bywa. Czasem trzeba korzystać ze starszej wersji. U mnie w A500 w wichrem połowa gier sypie się w podobny sposób. Ponoć pomaga zamiana whload na starszą wersję. Nie wiem tylko na którą.
[#6] Re: Whdload Czarny ekran

@misiek2, post #5

w katalogu C: znalazłem 4 pliki .whdl_dump, .whdl_expmem, .whdl_memory, .whdl_register. Wyasowanie w/w plików i ponowna instalacja ostatniej wersji Whdload pomogła. Działa szeroki uśmiech
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem