[#1] AmigaNG na Pixel Heaven 2019
Jako że ubiegłoroczna promocja AmigiNG na PH spotkała się z całkiem sporym zainteresowaniem, chciałbym zapytać czy i w tym roku planowane jest podobne przedsięwzięcie?
Tematyka amigowa zaczyna się już od piątku.
Do imprezy pozostało ponad półtora miesiąca, możnaby więc dobrze zorganizować się.

Od AmigaOS i MorphOSa są tutaj znakomici fachowcy, sam natomiast mógłbym wspomóc temat AROSa swoją skromną osobą

Myślę, że szkoda byłoby przegapić taki moment na wspólną promocję środowiska NG
[#2] Re: AmigaNG na Pixel Heaven 2019

@Pentanteles, post #1

Czesc

Z moim czasem bedzie raczej "krucho", natommiast banery moga byc wystawione przez Tomka o ile oczywiscie bedzie.

Pozdrawiam
[#3] Re: AmigaNG na Pixel Heaven 2019

@Pentanteles, post #1

Byłem przed rokiem, lecz teraz na pewno mnie nie będzie gdyż niektóre osoby koniecznie postanowiły pójść na rozłam. Szczerze i bez ściemy, nie interesuje dziecinada, kiedy to na imprezie pijesz z kimś piwo i poklepujesz się po ramieniu a kilka tygodni potem, gdzieś za plecami czytasz od tych samych ludzi inwektywy pod własnym adresem.

Może na przyszłorocznej edycji, kiedy wyjdzie ten przeklęty Tabor co być może zaowocuje szansą by zebrała jakaś grupa pozytywnie nastawionych fanow Amigi NG... Natomiast w pesrpektywie 1.5 miesiąca nie widzę na to szans.
[#4] Re: AmigaNG na Pixel Heaven 2019

@Pentanteles, post #1

sam natomiast mógłbym wspomóc temat AROSa

kto wie, przy obecnym postepie prac zainteresowanych srodowisk moze bedziesz mogl zabrac na spotkanie amige albo wampa z jakos w miare dzialajacym arosem.

Ostatnia aktualizacja: 05.04.2019 04:26:56 przez wawrzon
[#5] Re: AmigaNG na Pixel Heaven 2019

@stefkos, post #2

Banery wezmę, sam jak wiadomo też będę miał krucho z czasem...
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem