[#1] BADGE na obudowe tower
Hej,
nawet nie wiem jak to fachowo nazwac. Chcialbym zamowic taki sticker/badge/znaczek jak sa na obudowach od pc-tow, wytloczony(3d) kwadracik ktory sie przykleja w takie okienko...

Wiecie gdzie takie cos mozna zakupic?
[#2] Re: BADGE na obudowe tower

@ami2019, post #1

Na a11egro jest tego cała masa.
[#3] Re: BADGE na obudowe tower

@groovebox, post #2

jakos znalezc nie moge, chyba ze mowisz o gotowych naklejkach serduszkach i znaczkiem BMW a nie badge do pcetow

Ostatnia aktualizacja: 09.06.2019 20:40:26 przez ami2019
[#4] Re: BADGE na obudowe tower

@ami2019, post #3

Musi być z blachy i 3D?
[#5] Re: BADGE na obudowe tower

@groovebox, post #4

blacha nie musi byc,
3d fajnie by bylo,
ale ostatecznie moze byc zwykla nalepka tylko z laminatem jakims zeby to nie byl czysty papier bo znow mi sie rozmyje po przetarciu jakims srodkiem
[#6] Re: BADGE na obudowe tower

@ami2019, post #5

hej, zadalem pytanie do producenta, okazalo sie ze robi minimum 100szt, troche duzo...

czy ktos na forum:

a) pracuje w takiej poligrafii i moglby zalatwic takie badge 3d, mam projekt w SVG

b) ew moglby zrobic zwykle nalepki 24mm x 24mm tylko by musialy byc w polysku i zeby woda nie zmyla tego (atramentowka i druk na folii przylepnej raczej odpada)
[#7] Re: BADGE na obudowe tower

@ami2019, post #1

[#8] Re: BADGE na obudowe tower

@forge, post #7

dzieki! to kolega z PPA? :D

juz sie skontaktowalem...
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem