[#1] AMIWIGILA.... czy Radziflix scanselował kolejny sezon?
Pewnie dostrzegliście, że na stronie Amiwigilii nic nowego nie przybywa , stąd temat.
[#2] Re: AMIWIGILA.... czy Radziflix scanselował kolejny sezon?

@xtro, post #1

Tak Ponoć Radziflix nie ma czasu .
Dlatego Adam Z. robi Więcej Węgla ( są super ! )
[#3] Re: AMIWIGILA.... czy Radziflix scanselował kolejny sezon?

@Dorian3d, post #2

O proszę, a jaż chciałem się zapytać na sytuację odpowiedzi - że nic już nie będzie - że odpalam retransmitowane w radiu Amiga Pub 2.0 (pierwsza wersja już kiedyś była, ale był tylko jeden pilotowy i nierejestrowany odcinek). Ale skoro jest ta ja już nie muszem.
[#4] Re: AMIWIGILA.... czy Radziflix scanselował kolejny sezon?

@xtro, post #1

Radzik testuje teraz hulajnogi elektryczne.
[#5] Re: AMIWIGILA.... czy Radziflix scanselował kolejny sezon?

@gerul, post #4

Serio?

Wreszcie coś co ma przyszłość. szeroki uśmiech
[#6] Re: AMIWIGILA.... czy Radziflix scanselował kolejny sezon?

@ZbyniuR, post #5

wariat? Uwagi wybitnie motywujące do dalszej pracy. A potem się dziwią czemu się ludzie zniechęcają... wymiotuje
[#7] Re: AMIWIGILA.... czy Radziflix scanselował kolejny sezon?

@recedent, post #6

Akurat elektromobilność ma chyba przyszlość, więc nie weim co w tym demotywującego. Gdyby Radzik uważał że to nie ma przyszłości, to pewnie takich takich serii podcastów by nie robił.
[#8] Re: AMIWIGILA.... czy Radziflix scanselował kolejny sezon?

@MUFA-amigaone-pl, post #7

Nie wiem jak Ty, ale ja wypowiedź kolegi ZbyniuR zrozumiałem tak, że podcasty Radzika o Amidze NG to "temat bez przyszłości". Tak, że weisz...
[#9] Re: AMIWIGILA.... czy Radziflix scanselował kolejny sezon?

@recedent, post #8

Pod warunkiem iż uznamy te podcasty za ukierunkowane tematycznie wyłącznie na Amigę NG. Ja tylko przypominam że pierwszy otwierający odcinek był nie z kim innym jak z Jubim i chyba dalszy komentarz jest tutaj zbędny. Ogólnie sobie teraz popatrzyłem na stronę podcastu to na 32 odcinki klasyczne, mniej niż 10 było poświęcone tematyce AmigiNG... i to według Twojej defninicji, bo tak po prawdze to według definicji ścisłej, było ich mniej niż pięć. Lepiej wyglądają te proporcje w przypadku Wydań Specjalnych, ale też nie można powiedzieć iż poruszano tam wyłącznie tematy NG. Zatem jeśli intencją Zbynia było wbicie szpilki, to on wbił ją całej Amidze jako takiej (w tym Wampirowi, którego "ma w klapie", a o którym także rozmawiał Radzik), a nie tylko NG.

Ostatnia aktualizacja: 02.10.2019 16:30:20 przez MUFA-amigaone-pl
[#10] Re: AMIWIGILA.... czy Radziflix scanselował kolejny sezon?

@MUFA-amigaone-pl, post #9

Oj żeby nie było że ja taki antyRadzikowy jestem, następujące odcinki przesłuchałem 2 razy, i może nie ostatni. bo są ciekawe:

1 z Jubim
16 z Rafałem Belke
25 o Bitcoinach
28 z Recedentem
29 z Eureką.
Stękająco-angielskich nie trawię. Reszta lipa.
Jeszcze nie słuchałem 32 o Malinkach, ale mam zamiar.

A że NG nie ma przyszłości widzi każdy kto odstawi to co pali albo zdejmie różowe szkiełka. W jednym z odcinków nawet człowiek który pracował nad MOSem to stwierdził, więc raczej nie jestem w tym poglądzie odosobniony. Co nie znaczy że komuś bronię tracić na to hajsu i czasu. Nie mój, to co mnie to?

PS.: Hulajnogi mnie nie kręcą, brak siodełka nawet z baterią przegrywa z rowerem który ma przerzutki i resory.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem