[#1] Lotharek Wireless USB mouse adapter.
Witam szanowne grono ;)

Problem z kategorii błahych lecz dość utrudniających życie. Adapter zakupiony w sklepie Lotharka.
https://lotharek.pl/productdetail.php?id=244
Funkcjonuje prawidłowo z myszą przewodową/bezprzewodową do czasu soft resetu Amigi 1200. Po resecie mysz przewodowa gaśnie, bezprzewodową również przestaje działać. Trzeba adapter wypiąć z portu i ponownie wpiąć.

Pisałem do źródła niestety bez odpowiedzi. Może ktoś z Was posiada i rozwiązał ten problem? A może to nieprawidłowe działanie mojego egzemplarza?

Pozdrawiam serdecznie.
[#2] Re: Lotharek Wireless USB mouse adapter.

@go0ma, post #1

Długo czekasz na odpowiedź?

Ale zrobiłeś moda, jaki podany jest pod linkiem jaki podałeś?

Ostatnia aktualizacja: 13.03.2021 19:04:47 przez Norbert
[#3] Re: Lotharek Wireless USB mouse adapter.

@Norbert, post #2

OK. Pierwszy wątek i wtopa. Przyznaje się. Przeszperałem właśnie skrzynkę jeszcze raz. Jest odpowiedź, przyszła 6 dni temu <facepalm>.
"Spadek napięcie po resecie". OK. Zrobię moda. Założyłem że jak działa to moda nie trzeba.

Ostatnia aktualizacja: 13.03.2021 19:30:14 przez go0ma
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem