Komentowana treść:
[#1] Re:
[#2] Re:

@Jacques, post #1

Nie ma to jak wykorzystać swój dzienny limit postów na wklejenie mema
[#3] Re:

@Jacques, post #1

[#4] Re:
Gdzie podać nr karty i PIN do niej w celu odblokowania ilości postów?
[#5] Re:

@recedent, post #2

Nie ma to jak wykorzystać swój dzienny limit postów na wklejenie mema

Myślałem, że może otrzymam dodatkowy limit uzasadniając niemożliwość zaszczepienia
[#6] Re:
Nice try mr prime minister..
[#7] Re:
Noooo. Wreszcie ktoś wymyślił sensowny powód żeby się poddał temu szczepieniu. szeroki uśmiech Żeby komentować na PPA wstrzyknąłbym sobie do ciała nie tylko ropę naftową ale nawet taką szczepionkę we wczesnej wersji alfa.

Doskonały żart. Brawo dla autora. OK
[#8] Re:

@MDW, post #7

To ja mam kolejny powód link
[#9] Re:

@KM_Ender, post #8

Ciekawe. I najśmieszniejsze, że całkiem realne. szeroki uśmiech Dzisiaj za cenę 2 średnich mieszkań można stać się twórcą nowej marki e-skuterów, rowerów. Kwestia kilku maili do Chin i jednego przelewu.
[#10] Re:

@MDW, post #9

Wiesz z przyjemnością bym coś takiego retro kupił, a może fiat 126p jako elektryk.
[#11] Re:
O kurcze..
[#12] Re:

@MDW, post #7

Szczepieniem można sobie dołożyć chip, a tego nigdy nie za dużo.
[#13] Re:

@Daclaw, post #12

Ciekawe czy też się człowiek robi Fat/Fatter
[#14] Re:

@KM_Ender, post #10

U mnie Maluch nie przeszedłby. Musiałbym się pozbyć głowy. Nie żeby mi była bardzo potrzebna ale do dziury wpadałyby mi krople deszczu. Z tego co pamiętam głowa nie mieściła mi się pod sufitem Malucha. Z nogami też był problem. Gdy robiłem prawko na Fiacie 126p to prawie zawsze ręka lądowała na kolanie instruktora zamiast na dźwigni zmiany biegów, która zamiast być obok nogi to wbijała mi się w nogę. Nie mogłem nogi przesunąć, bo przeszkadzała kierownica. No i cała jazda była w pozycji zgarbionej pomimo tego, że wielkoludem nie jestem (186 cm).
Nie wiem kto ten pojazd projektował ale zatwierdzanie tego projektu odbyło się chyba 1 kwietnia. szeroki uśmiech Gdyby był 15 cm szerszy, 20 cm dłuższy i miał 10 KM więcej to byłby po prostu małym samochodem jak np. Mini Cooper. A tak to był... nie wiem czym. szeroki uśmiech
[#15] Re:

@Daclaw, post #12

Szczepieniem można sobie dołożyć chip, a tego nigdy nie za dużo.

Ja bardzo chętnie wszczepiłbym sobie jakiś fajny chip polepszający moje (z roku na rok coraz gorzej działające) ciało. Tylko jeden warunek - nie może być produkt Microsoftu. A jak wszyscy wiemy te chipy sponsoruje Bill Gates więc pewnie chip działa na oprogramowaniu Microsoftu.
[#16] Re:

@MDW, post #14

Z tego co pamiętam głowa nie mieściła mi się pod sufitem Malucha. Z nogami też był problem.

Mój (słusznego wzrostu) kuzyn wymontował sobie przednie siedzenie z "Malucha" i w miarę wygodnie jeździł siedząc na tylnym.
[#17] Re:

@recedent, post #16

Witam.
Pomysł ten stosowało wiele osób, w tym moje wysoki kolega z liceum.
Pozdrawiam.
[#18] Re:
Chciałbym dziennie się szczepić, niestety amerykańscy naukowcy stwierdzili, że moje szczepionki mają tylko 40% przeciwciał a to zbyt mało
[#19] Re:
Ja jestem zaszczepiony i nawet dostalem QR code:
[#20] Re:

@Daclaw, post #12

Chętnie, w końcu zworka od CHIPu w mojej A4000D miała by sens, a nie tylko wywołuje smutek na myśl o tym, jak pięknie miało być, a jak się skończyło ;)
[#21] Re:
Śmiechłem, nie powiem
[#22] Re:

@RokiS, post #4

[#23] Re:

@t-bone, post #22

qrde, nie opłaciem i nie widzę co tam jest na obrazku :( help hilfe ratunku :P
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem