[#11]
Re: Devil's Temple: Son of the Kung-Fu Master - przedsprzedaż
Podoba mi się. Nieźle narysowane, animowane, wygląda też na nieźle zakodowane, działa chyba zupełnie normalnie (trudno się zachwycać prędkością gry, która jest wręcz idealna dla kości graficznych OCS/ECS/AGA). Na podstawie screenshotów i filmu trudo się do czegoś przyczepić. Duże brawa.
Chociaż osobiście oczekiwałbym jakiegoś nowatorskiego elementu, czegoś czego nie było jeszcze w żadnej chodzonej bijatyce. No ale to już zależy co jest celem autorów. Jeżeli celem jest remaster klasyka to w porządku, to ma być najlepiej kopia. Jednak dopiero robienie czegoś na maxa autorskiego, oryginalnego (chociaż często bardzo nietrafionego) sprawia największą radochę. Powinni spróbować skoro pokazali, że dysponują technicznymi możliwościami do realizacji planów.

Rynek dzisiejszych gier indie to kopalnia często niesamowitych pomysłów. Są tego dziesiątki tysięcy i mniej więcej co setna produkcja sprawia, że oglądając film z gry (ja gram tylko na YouTubie) wstaję z fotela żeby wyrazić szacunek dla kreatywności i pomysłowości twórców. Natomiast nie zdarzyło mi się żebym choć raz wstał oglądając film z największych hitów AAA za 300-500 mln dolarów.

Podkreślam kreatywność i pomysłowość, nie wykonanie. Z powodu wykonania rzadziej wstaję z fotela.
Ostatnia aktualizacja: 10.11.2021 18:58:27 przez MDW