[#1] Voodoo3 + Mon1438
Ma ktos moze schemat polaczenia monitorka 1438 do karty gfx (voodoo).
Znam opis pinow ze strony monitora, ale nie od karty graf.

prosze o pomoc bo nie chce spier.....c karty:)

pozdrawiam
stebel
[#2] Re: Voodoo3 + Mon1438

@stebel, post #1

spier... raczej monitor. dorwij jakis monitor VGA
[#3] Re: Voodoo3 + Mon1438

@stebel, post #1

Kup przelotke RGB -> VGA i podlacz monitor. U mnie dzialal z CV64/3D i Mediator PCI + Voodoo 3, nic sie nie p******ilo
[#4] Re: Voodoo3 + Mon1438

@kot w butach, post #3

Za cene takiej przelotki mozna dzisiaj kupic uzywany 15' monitor , ktory z pewnoscia bedzie mial o niebo lepsze parametry niz M1438s .
Swoja droga przydalo by sie troche wstrzemiezliwosci w slownictwie - to kulturalny portal

[#5] Re: Voodoo3 + Mon1438

@Darek S., post #4

Ostatnio sprzedlem profesjonalnie zrobiona przelotke za 25zl, raczej monitora za tyle nie dostaniesz. Natomiast nie pouczaj mnie o kulturze wypowiedzi, bo to nie ja zaczalem od pier...enia, a jak widzisz na koncu jest , ale jak widze nie pojoles, ze w tym wypadku to nie wyzwisko.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem