[#2]
Re: Amiga Remix - aktualizacja
Ignorowany przez 30 użytkowników
@simka113,
post #1
po tym tytule skojarzyłem, że dawno temu (bodajże druga połowa lat 90.) miałem w kolekcji mod o podobnej nazwie. Po głowie obijało mi się "exxolove". Kojarzyłem też nazwy "bash" i "bunch" i że pochodziły one z jakiegoś scenowego działu z krążka CD-Action 🤔 (tudzież PCS).Ten pierwszy wyszukałem na szybko na swoim dysku i okazał się przebywać właśnie w katalogu "Dune" i przypominać brzmieniem ten z dawnych lat, kiedy to mogłem nawet nie być świadomy, że on pochodzi z tej gry. W każdym razie słuchałem go sobie wtedy w towarzystwie wiszącego na ścianie pięknego plakatu z panią z bodajże Armitage III, a będąc zakochanym w swej koleżance z liceum, która była* piękna prawie jak Teto *o* - i ta nutka właśnie budowała odpowiedni nastrój, kiedy się w nią tak wsłuchiwałem.
a bash i bunch obydwa wyszukałem teraz na amp.dascene.net - są autorstwa Mr Vaina. ✅
* (teraz już nie jest. Jak ostatnio sprawdziłem na fejsie, to jest gruba, mimo że na naszej-klasie jeszcze nie była; (żartuję oczywiście, takie koleżanki są cały czas piękne)).