@Skilowi, post #1
Mogę tę stację podmienić GoTekiem?
(kupiłem zwykłego GoTeka i sam go przerobiłem pod Amigęszeroki uśmiech)
Proces przerabiania różni się od tego jak się przerabia GoTeka pod wewnętrzny napęd
Wiem że na pewno inną zworkę muszę założyć by napęd był rozpoznany jako DF1: (albo nawet i nie, Amiga chyba sama to sobie ogarnie).
I pod który rząd pinów podłaczyć? Górny/Dolny? (nie pamiętam jak oryginalnie był wpięty tam napęd, chyba dolny?)
/// Tak, wiem że w GoTeku można wymieniać obrazy dyskietek. Chciałem moje obrazki z DPaint wyeksportować na czysty obraz adf zrobiony w HxC aby potem ten obrazek z HxC wyciągnąć i przekonwertować na png, ale na 4 kreacje, tylko 1 udało mi się wyciągnąć. (Eksport do RAMu, potem w Workbenchu 1.3.3 kopiuje copy do RAMu, podmieniam pusty obraz dyskietki i z RAMu kopiuje na dyskietke, ale 3 razy już wywaliło mi DOSa przy tym triku a na dyskietke programu nie zapisze by z niej wyciągnąc bo obraz 640x400 to GIGANT).
@snifferman, post #2
@Skilowi, post #1
Chciałem moje obrazki z DPaint wyeksportować na czysty obraz adf zrobiony w HxC aby potem ten obrazek z HxC wyciągnąć i przekonwertować na png, ale na 4 kreacje, tylko 1 udało mi się wyciągnąć. (Eksport do RAMu, potem w Workbenchu 1.3.3 kopiuje copy do RAMu, podmieniam pusty obraz dyskietki i z RAMu kopiuje na dyskietke, ale 3 razy już wywaliło mi DOSa przy tym triku a na dyskietke programu nie zapisze by z niej wyciągnąc bo obraz 640x400 to GIGANT).
@Skilowi, post #5