[#1] MYSŁOWICE help!
Cześć.

Mam problem ze sprzętem. Potrzebuje sprawdzić czy problem leży po stronie zasilacza czy adaptera kątowego, czy może jeszcze gdzieś indziej.

Tutaj gorąca prośba do Was, czy ktoś z okolic mógłby udostępnić mi zasilacz/adapter/kartę CF do testów? Sam zasilacz załatwi sprawę.

Mogę zaprosić do siebie na bezalkoholowe (echem, echem) i partyjkę w Tony’ego.

Stokrotne dzięki!

Ostatnia aktualizacja: 26.06.2024 20:48:45 przez wilkwcieniu
2
[#2] Re: MYSŁOWICE help!

@wilkwcieniu, post #1

Na partyjkę Tony'ego chętnie bym wpadł, bo mam powiedzmy rzut beretem do Mysłowic, ale czasowo ciężko teraz u mnie niestety. No a zasilacze mam dwa do Amigi.
1
[#3] Re: MYSŁOWICE help!

@tukinem, post #2

Z Tobą ja nie gram bo tylko Ty znasz cheaty!
[#4] Re: MYSŁOWICE help!

@_DiskDoctor_, post #3

Tony nie ma cheatów. W późniejszych moich grach pomyślałem o tym ;)
1
[#5] Re: MYSŁOWICE help!

@tukinem, post #2

Dzięki.
Wysłałem do serwisu znajomego.
Tracę cierpliwość do 600tki. :)
1
[#6] Re: MYSŁOWICE help!

@wilkwcieniu, post #5

Polecam Stoopiego na przyszłość. Masz do niego całkiem niedaleko, a naprawia błyskawicznie i profesjonalnie. Moja A600 dwa razy potrzebowała naprawy, w tym raz jeszcze nie zdąrzyłem wrócić do domu po zawiezieniu jej, a już była gotowa
4
[#7] Re: MYSŁOWICE help!

@tukinem, post #6

Miałem dokładnie tak samo z moją a600 i z kolegą Stoopim. Umówiliśmy sie na odbiór za tydzień, ale tak go to zaintrygowało że po moim wyjściu sprawdził. Ledwo pod blok dojechałem a mistrz Stoopi zadzwonił że gotowe :)

Ostatnia aktualizacja: 29.06.2024 15:58:00 przez Biegu86
4
[#8] Re: MYSŁOWICE help!

@Biegu86, post #7

Będzie u mnie w poniedziałek.OK I to będzie drugi raz. Ciekawy z niej przypadek, i to bardzo.

Ostatnia aktualizacja: 29.06.2024 17:52:38 przez Stoopi
2
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem