[#1] Co lepsze?
Ktora z tych kart jest lepsza przy tym samym taktowaniu?
Blizard 1260 czy Apollo 1260? Konkretnie chodzi mi o transfery do/z
pamieci, plyty glownej, stabilnosc itp.
[#2] Re: Co lepsze?

@Phibrizzo, post #1

szybsze bedzie apollo, ale lepszy blizzard :)
[#3] Re: Co lepsze?

@v., post #2

Czemu szybsze bedzie Apollo?
[#4] Re: Co lepsze?

@Phibrizzo, post #1

blizzard stabilniejszy. czasami mozesz miec problemy z amiga i moze to byc wina apollo.
[#5] Re: Co lepsze?

@KAM_, post #4

Blizzard jest stabilniejszy, ale na Apollo osiągniesz większe transfery z HD na FAST/ATA ( ja na Apollo 040-40 miałem średnio 10 MB/s ). Apollo nie lubi też niektórych simmów, po prostu nie uruchamia się.
[#6] Re: Co lepsze?

@Phibrizzo, post #1

Najlepszy byłby BlizzardPPC z 060:) A tak btw. to nadchodzą na klasika 2 natywne systemy pod PPC więc nie wiem czy warto kupować kartę tylko z 68k.
[#7] Re: Co lepsze?

@mcbarlo, post #3

bo apollo troche oszukuje specyfikacje i jest dzieki temu szybsze od blizza. tyle ze wlasnie przez to czasami sa problemy z niektorymi plytami
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem