Komentowana treść: Carmageddon dla systemu MorphOS i AmigaOS 4
[#1] Re: Carmageddon dla systemu MorphOS i AmigaOS 4
Jakoś nigdy ta gra mnie nie zainteresowała. Pewnie z powodu pomysłu. Fajnie, że coś się dzieję na naszym podwórku.
[#2] Re: Carmageddon dla systemu MorphOS i AmigaOS 4
Aż spróbowałem odpalić z ciekawości i przyznam, że działa bardzo sprawnie na najwyższych możliwych ustawieniach. Właściwie nic dziwnego, bo to jest produkcja chyba z 1997, a dzisiejsze NG to jednak bardziej poziom okolic lat 2003-2005.

Lubię symulatory samochodowe ale "Carmageddon" jakoś nigdy mnie nie zainteresował przez to, że więcej tutaj jest destrukcji niż jeżdżenia. No ale fajnie, że to przeportowano, bo gra ma wielu miłośników więc i w naszym światku na pewno tacy się znajdą.
[#3] Re: Carmageddon dla systemu MorphOS i AmigaOS 4

@MDW, post #2

Również sprawdzę, tylko jak motylek doleci razem z laptopem.
1
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem