Komentowana treść: Tale of Evil
[#1] Re: Tale of Evil
szeroki uśmiech ale to jest dobre i do tego ładne i brzmi OK
1
[#2] Re: Tale of Evil
Sa koty koloru bialego, czarnego, rudego, szarego, i jest kot w kolorze tla kazdej lokacji ;]
[#3] Re: Tale of Evil
Oj 2 dolary dam, bo ładne i raz zagram, może dwa, a jak wciągnie jak w bagno to dosypię 5 dolarów.
1
[#4] Re: Tale of Evil
Grafika gry ciekawa, a kolorystyka subtelna, ale jednocześnie nie nudna. Na filmikach gra wygląda bardzo ładnie.
1
[#5] Re: Tale of Evil
Gierka nudna jak flaki z olejem. Grafika i muzyka średnia.
1
[#6] Re: Tale of Evil

@koczis, post #3

Myślę, że i moje 2$ polecą OK
1
[#7] Re: Tale of Evil

@BULI, post #6

Moje już poleciały.
2
[#8] Re: Tale of Evil
Lubię takie gry. Niemniej jednak niezrozumiały jest dla mnie sposób sterowania Olivią, bez pomocy której nie da się ukończyć gry. Wydaje się że grając jednym graczem nie można się na nią przełączyć żeby sterować jej postacią i strzelaniem. Poza tym gra nie wybacza błędów, od 3 poziomu doskwiera brak myszy, skutkiem czego nie można uzupełnić energii, a to nie jest jeszcze nawet połowa gry.

Ostatnia aktualizacja: 12.10.2024 16:36:34 przez seng164
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem