[#1] Moje loga dla sprzedającego na allegro.
Witam wszystkich. Czsami coś wystawiam na alledrogo. Chciałem stworzyć logo związane ze mną i oczywiście z moim ulubionym komputerem jakim jest Amiga. Sami oceńcie rezultaty ;)

1
[#2] Re: Moje loga dla sprzedającego na allegro.

@Ramezo, post #1

ale co Faraon ma wspolnego z Amiga ?
[#3] Re: Moje loga dla sprzedającego na allegro.

@selur, post #2

No bo jest w Deluxe Paint.

Ostatnia aktualizacja: 27.10.2024 19:16:09 przez amikoksu
2
[#4] Re: Moje loga dla sprzedającego na allegro.

@amikoksu, post #3

Witam wszystkich. Czsami coś wystawiam na alledrogo. Chciałem stworzyć logo związane ze mną i oczywiście z moim ulubionym komputerem jakim jest Amiga. Sami oceńcie rezultaty ;)

Właśnie tak mi się skojarzyło przy tworzenie loga.
1
[#5] Re: Moje loga dla sprzedającego na allegro.

@Ramezo, post #4

Grafiki robiło AI, czy jakiś "render"?
[#6] Re: Moje loga dla sprzedającego na allegro.

@BULI, post #5

Sądząc po palcach, to będzie AI.
1
[#7] Re: Moje loga dla sprzedającego na allegro.

@karolb, post #6

Żaden z tych logo (bo patrzę na logo, a nie jego prezentację w postaci obrazka wokół) nie kojarzy mi się w żaden sposób z Amigą. Właściwie żadne z niczym mi się nie kojarzy, a na pewno nie z nazwą "Ramrez".
Może warto zacząć od przeczytania definicji tego, czym jest logo? I czym logo różni się od logotypu?

Ostatnia aktualizacja: 30.10.2024 21:48:26 przez Drakon
1
[#8] Re: Moje loga dla sprzedającego na allegro.

@Ramezo, post #4

Wszystko co wygenerujesz za pomocą AI to będzie kicz
dla większości będzie to oznaczać, że chcesz po taniości
zrobić sobie marketing, to nie jest najlepsza droga.
Ja bardziej bym zaufał jakiemuś logu które zostało
zrobione ołówkiem i zeskanowane, uznał bym to za ciekawe
to jest mdłe, męczące i nic nie mówi, znaczy mówi ale nie to co chciałbyś usłyszeć.
2
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem