Komentowana treść: YF-22
[#1] Re: YF-22
Habemus crapam!

Ale inicjatywa odnalezienia i zachowania godna, brawo OK

Ostatnia aktualizacja: 28.04.2025 17:21:13 przez Jacques
2
[#2] Re: YF-22

@Jacques, post #1

Zgadza się jest to największy crap jaki kiedykolwiek powstał ale jednocześnie jeden z największych "białych kruków". Po latach poszukiwań w końcu każdy ma szansę na wygranie własnej Amigi 1200 z HDD i monitorem :P
7
[#3] Re: YF-22

@rygar997, post #2

A farta miałem przy znalezieniu tego w naszych ostatnio odzyskanych danych, Super a my szukamy dalej. Miłej zabawy w YF-22. I beczkę melisy polecam przed grą.
3
[#4] Re: YF-22
(...)niewiele wiadomo na temat sposobu jej dystrybucji

Jak to niewiele wiadomo? Przecież sprzedawali to g...o wysyłkowo.
1
[#5] Re: YF-22
Chciałem spróbować przejść tą ponoć wybitną grę bo przydałaby mi się A1200 z hdd i monitorem, ale po ekranie startowym pojawia mi się czarny ekran. Czy grę już przeszedłem? Gdzie mogę odebrać sprzęt?
1
[#6] Re: YF-22

@amikoksu, post #5

Musisz wpisać kod z tablicy kodów - zabezpieczenie.
[#7] Re: YF-22

@Hubez, post #6

I wtedy dostanę Amigę? W chwili obecnej mój Workbench nie jest w stanie wyświetlić pliku z kodami. W jakim jest formacie?
1
[#8] Re: YF-22

@amikoksu, post #7

Jeden to txt (bez rozszerzenia) a drugi to format Pagestream
2
[#9] Re: YF-22

@rygar997, post #2

To akcja prawie jak z I.T. na NESa czy Atari

Ostatnia aktualizacja: 30.04.2025 14:35:11 przez Phibrizzo
1
[#10] [post oznaczony jako OT] wyświetl
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem