Komentowana treść: Wayfarer 10.0
[#1] Re: Wayfarer 10.0
Dziękujemy
Mam pytanie, czy jest szansa na wznawianie przerwanego downloadu? Bo ściągałem plik ponad 1GB, nastąpiła zwiecha systemu (sam nie wiem z jakiego powodu), tymczasowy plik siedział w Downloads, ale nie było sposobu by wznowić pobieranie.
[#2] Re: Wayfarer 10.0

@Jacques, post #1

Nie każda usługa (strona, serwer) udostępnia wznawianie ściąganego pliku.
1
[#3] Re: Wayfarer 10.0
Od jakiegoś czasu nie aktualizowałem ani MorphOs ani Wayfarera... I aż trudno mi uwierzyć jak teraz to dobrze działa na x5000. Teraz da się korzystać z tej przeglądarki. Nie chodzi mi o kompatybilność bo dla mnie jest super, ale o prędkość która dotychczas nie olśniewała Poprawa jest widoczna natychmiast. Aż miło mi się to pisze. Nie ma lepszej przeglądarki na ppc obecnie. Nawet te pod linuxem używające więcej rdzeni co najwyżej działają porównywalnie. Amen
6
[#4] Re: Wayfarer 10.0

@arturB, post #3

Brawo ok, racjaOK
[#5] Re: Wayfarer 10.0
Wersja 10.1 do pobrania ze strony domowej lub poprzez uaktualnienie programu.
1
[#6] Re: Wayfarer 10.0
Na prędkość nie narzekam, bo wiadomo IBook G4, ale dziś podczas aktualizacji, przeglądarka się skraszowała. Dwukrotnie, pod rząd. Oczywiście wysłałem raporty, mam nadzieję że błąd zostanie usunięty w następnej aktualizacji. Ostatecznie, zaktualizowałem ręcznie. Chodzi, ale nie mam pewności, czy się zaraz nie wykrzaczy.
Po drugie, zawiodłem się trochę bo Wayfarer, niepoprawnie obsługuje stronę itch.io. Chciałem pobrać Klossa, a tu guzik, wyskakuje strona z podziękowaniami i koniec. Nic się dalej nie dzieje. No cóż, pobrałem z MOS Storage.

EDYTA: Przełączyłem z Safari na Wayfarera i poszło OK Tak więc mój błąd.

Ostatnia aktualizacja: 22.06.2025 22:29:37 przez don_rafito
[#7] Re: Wayfarer 10.0

@don_rafito, post #6

Ok. Od paru dni na Morphosie i Wf jestem czesto i sporo tez za sprawa sentymentalnego przechodzenia MedalOf Honor. Ale nie o tym chcialem. Faktycznie Wf dostal szybka poprawke do 10.1 ktora mnie akurat ucieszyla. Pokusilem sie nawet o zagranie w command and conquer tiberium alliance. Nie jest szybko ale od biedy da sie zagrac przez Wf. Z rzeczy ktore nie dzialaja to weryfikacja przez Cloudflare do wszelakich midjourneyow etc. Nie wiem czy tak ma byc czy u mnie cos trzeba poprzestawiac. Druga rzecz to filmiki yt gdy odtwarzam i zjezdzam na belke narzedzi to wysuwa sie a i owszem ale zajmuje pol okna filmu poprostu go zaslaniajac. Dziwaczno-irytujace. Ale wciaz nie moge wyjsc z zachwytu nad poprawa wydajnosci. Jesli przyspieszy w jakiejs wersji o tyle samo procent co ostatnio to juz wgl nie bede wlaczal lapka do przdgladania neta. szeroki uśmiech
6
[#8] Re: Wayfarer 10.0
Dostępna jest wersja 10.2 z poprawkami.
7
[#9] Re: Wayfarer 10.0

@mailman, post #8

Dostępna jest wersja 10.3.
4
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem