Komentowana treść: Chrysalis 3.19
[#1] Re: Chrysalis 3.19
Zastanawiam sie jak zamontowac taki pakiet. Rozmiar .iso to ponad 800MB więc na CD nie wypale
[#2] Re: Chrysalis 3.19

@arturB, post #1

Ale możesz podmontowac jako wirtualny napęd, albo wypalić na DVD
[#3] Re: Chrysalis 3.19

@Norbert, post #2

Zrobiłem tak ale wywala błąd przy instalacji w linii 74 ( extract file ) i po tym muszę Morphosa stawiac z instalki bo nie widzi jakichś bibliotek. Tak że nie polecam chwilowo.
[#4] Re: Chrysalis 3.19

@arturB, post #3

Ja w ogóle Chrysalisa nie polecam, chyba że ktoś jest bardzo początkujący z MorphOS-em i nie wie jak samemu instalować oprogramowanie/dopasowywać system pod siebie.
2
[#5] Re: Chrysalis 3.19

@recedent, post #4

Fakt. Nowa wersja systemu i zonk.
[#6] Re: Chrysalis 3.19

@recedent, post #4

A z ciekawości zobaczymy co tam narobili kopia zapasowa systemu jest szeroki uśmiech
2
[#7] Re: Chrysalis 3.19

@recedent, post #4

A ja z wrodzonego lenistwa od zawsze to instalowałem, tylko drzewiej to się chyba inaczej nazywało.
[#8] Re: Chrysalis 3.19

@recedent, post #4

A co z Grunchem? Kiedyś używałem do aktualizacji, ale już nic nie działa w nim
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem