Komentowana treść: Kyvos 1.2.2
[#1] Re: Kyvos 1.2.2
Ktoś tego używał? Faktycznie jest takie przyjemne w konfiguracji? I nie chodzi mi o konfigurację amigowego systemu działającego na takiej niby-maszynie tylko o zmuszenie QEmu do sensownej obsługi amigowego systemu.
Mocno zachęcająca jest ta 100-stronicowa instrukcja. Nie bardzo mam czas i ochotę samodzielnie kombinować i fajnie byłoby po prostu pójść wydeptaną ścieżką.

Może mi ktoś powiedzieć jak wyglądałaby sprawa kupna AmigaOS 4.1 z zamiarem używania na takim QEmu? Kupuje się jakąś fizyczną wersję czy można kupić cyfrową? Ważne żeby taki system nie był „przyspawany” do maszyny na której został zarejestrowany (jak MorphOS), bo ta maszyna jest dosyć „ulotna” w przypadku wirtualki. Orientuje się ktoś czy będzie na tym działał Warp3D Nova?

Ostatnia aktualizacja: 21.08.2025 22:32:09 przez MDW
[#2] Re: Kyvos 1.2.2

@MDW, post #1

Bawiłem się wcześniejszymi wersjami, tą najnowszą zostawie sobie na weekend.
1
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem