Wątek zamknięty
[#1] Emulacja/mapowanie poprzez program czy tym podobne ROM'u 3.1
Mam Amigę 1200 z WB3.1, ROM 3.0, 10MB RAM(całkowitej), procesor 68020, i czy jest możliwość emulacji bądź mapowania poprzez jakiś program czy tym podobne ROM'u 3.1.
Jeśli tak to możecie podać skąd go ściągnąć.

KG
[#2] Re: Emulacja/mapowanie poprzez program czy tym podobne ROM'u 3.1

@Krzysztof Guranowski, post #1

znaczy nie potrafisz sam i pytasz skad ukrasc kickstart 3.1?
kupic mozez w efunzine.
[#3] Re: Emulacja/mapowanie poprzez program czy tym podobne ROM'u 3.1

@Krzysztof Guranowski, post #1

Na A1200 z procesorem MC 68ec0202 nie można (chyba, przynajmniej ja nie słyszałem o takim programie) mapować ROM-u, do tego potrzebny jest procesor wyposazony w MMU (czyli minimum MC68030 ).
Co do adresu z ROM-em 3.1, tego chyba nie dostaniesz bo jest to nielegalne.
[#4] Re: Emulacja/mapowanie poprzez program czy tym podobne ROM'u 3.1

@v., post #2

A PAnu już podziękujemy za kolejne "wspaniałe" i "mądre" przemyślenia, które nie mają nic wspólnego z tematem .
[#5] Re: Emulacja/mapowanie poprzez program czy tym podobne ROM'u 3.1

@Olo, post #3

Nie wiem jak z legalnością, ale na Amigo sprzedaja ROM 3.1.
[#6] Re: Emulacja/mapowanie poprzez program czy tym podobne ROM'u 3.1

@Kitech, post #5

Panowie, znalazlem plik z tym w pewnym dziwnym miejscu. Uchowal sie, bo goście z Firmy nie przeszykali jednej ze stron o Dungeon Masterze.
[jak ktos chce, to prosze na prv, bo admin mnie zabije]
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem