mam problem z instalacją OS3.9 na CD32 / Promodule / 8 MB FAST / 68882/33MHz / HDD 1,4GB.
Hd miał jedną partycje - miałem wcześniej na nim OS 3.1 i w zasadzie nic ważnego (czego nie miał bym na CD) na tym hadeku. Włożyłem cd z OS 3.9 zrobiłem Emergency disk i sformatowałem Hadeka spod Workbencha, Następnie Dyskietką Promodule szybki format i jedna partycja autobotowalna za pomocą HDprep. Wgrałem emergency disk wraz z cd i rozpoczołem instalację - wszystko poszło jak pomaśle - na partycji utworzyłem nowy katalog SYSTEM i tam wybrałem instalacje. Instalacja trwała kilka minut wydawało by się że pomyślnie w czym utwierdził mnie komunikat mniej więcej brzmiący tak: "The installation of Realese 3.9 is now complete (...)" oraz żeby wyjąc dyskietkę z FDD i nacisnąć "proced" który automatycznie zresetuje komputer... Tak zrobiłem i du*a - zamiast załadowac się system ładuje się AmigaDos...
Z dyskietki EMERGENCY normalnie ładuje mi sie OS 3.9 - na hdd w katalogu SYSTEM sprawdziłem, os3.9 jest zainstalowany...
Co jest nie tak??startup-sequence??
Ostatnia modyfikacja: 02.03.2010 18:53:28