[#1] Problem z TP 7.3 i hp3820
Witam,

Znajomy (nie ma dostepu do sieci) ma problem z TurboPrintem 7.30 i drukarka hp3820. Mianowicie, program sie wiesza przy probie drukowania z opcja photoread (o ile dobrze zrozumialem) na Draco. To samo dzieje sie na a1200/30 i 8 ram z systemem 3.1, podczas gdy z systemem 3.5 na tym samym kompie wszystko idzie jak nalezy. Kiedy wylaczy sie rzeczona opcje, drukowania idzie w porzadku, jak jednak wiadomo, jakosc wydruku jest o wiele gorsza bez tej opcji.

ZEDOnet poradzilo powymieniac c:setpach i biblioteki od proca, ale to takze nie pomoglo. Moje pytanie jest takie, czy ktos uzywa TP z drukarka hp3820? Jesli tak, to moze spotkal sie z tym problemem. Jesli problem nie wystapil to chociaz wiedzialbym, ze sterownik nie jest walniety.
[#2] Re: Problem z TP 7.3 i hp3820

@Liluh, post #1

Lepiej sprawdź dokładnie o jaką funkcję mu chodzi. O photoread nawet w instrukcji nie wspominają, więc może coś przekręcił. Zawsze może zgłosić się do IrseeSoft. Oni są otwarci na pomoc. Owego czasu nawet mi obiecali support dla HP5550 i dotrzymali słowa. Zakupiłem TP7.50 i jestem bardzo zadowolony.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem