[#1] COLONIZATION
Małe pytanko. Czy Colonization pojdzie na karcie graficznej? Bo jak chyba pamietam to gra sie otwierala na workbenchu(a moze to byla inna gra?) Ostatnio probowalem ja odkurzyc i uruchomic ale nic z tego. Probowalem tez New Mode i nic. Moze ma ktos jakis sposob?

[#2] Re: COLONIZATION

@Arbuz, post #1

Ja uzywam wlasnie NewMode i gra dziala na karcie graficznej bez problemow :)

[#3] Re: COLONIZATION

@grxmrx, post #2

U mnie z nia tez nie ma problemóo. Jednakze wersja na Maca o wiele ladniej wyglada. Jesli chcesz to podesle na priv.
[#4] Re: COLONIZATION

@mcbarlo, post #3

Bardzo chëtnie ale tylko jeôli zajmuje mniej niű 10MB bo mam takie ograniczenie konta. Burzenin@Interia.pl

[#5] Re: COLONIZATION

@Arbuz, post #1

A probowaliscie uruchomic Colonization z parametrem Workbench? Otwiera sie w okienku na ekranie Workbencha i chyba NewMode juz nie jest potrzebne.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem