[#1] Dyskietkowy kickstart
Mam problem bo nie chce sie mi uruchamiac na mojej A1200 + Bvizja+96MBRam Goblins3 i Sensible World Of Soccer (oczywiscie na AGAcie) zainstalowany z pakietu whdload. Z tego co przeczytalem w readme napisano ze jes potrzebny wrzucony kick(costam) do katalogu L ale poniewaz nie moge go nigdzie znalexc to moze go ktos ma? Pamietam ze kiedys uruchamialem gry ktore nie wspoldzialaly z kick3.x poprzez samobotowalna dyskietke z kiskstartrm 1.3. Moze chociaz ja ktos ma, choc wolalbym to pierwsze rozwiazanie. Jakby co to prosilbym o rozwiazanie tego problemu.
Pozdrawiam
ARBUZ

[#2] Re: Dyskietkowy kickstart

@Arbuz, post #1

Nie do L: a do Devs:Kickstarts. W dokumentacji WHDLoad jest wyraźnie napisane jak można zdobyć odpowiedni plik kickstart.
[#3] Re: Dyskietkowy kickstart

@mailman, post #2

A moze tu chodzi o plik z Aminetu o nazwie kick(i jakies cyferki) , wiem ze cos takiego kiedys sciagalem bo jakas gra wlasnie pod WHDLoad tego potrzebowala .

[#4] Re: Dyskietkowy kickstart

@Darek S., post #3

Na Aminecie nie ma obrazów kickstartów. Są tam tylko pliki zawierające tablice relokacji. Są one również potrzebne. Wszystko jest dokładnie opisane w dokumentacji WHDLoad, która istnieje również w wersji polskiej.
[#5] Re: Dyskietkowy kickstart

@mailman, post #4

A gdzie ta dokumentacja jest? Bo na stronie WHDLoad nie widzę.

[#6] Re: Dyskietkowy kickstart

@Arbuz, post #5

To proponuje monitor delikatnie szmatką przetrzeć :) http://www.whdload.de/docs/pl/index.html
[#7] Re: Dyskietkowy kickstart

@mailman, post #6

THX przetarlem monitor i zobaczylem ale nadal nie wiem skad wziac ten kick.

[#8] Re: Dyskietkowy kickstart

@Arbuz, post #7

Sprawdzilem w domciu i jest tak : w Devs mam katalog o nazwie Kickstarts ( czy cos w tym rodzaju ) , a w nim trzy pliki o nazwach zaczynajacych sie od kick... i jakies cyferki , nie pamietam skad to zassalem , ale bylo to w calosci , moge Ci podeslac jesli chcesz .

[#9] Re: Dyskietkowy kickstart

@Darek S., post #8

Plissss. Podeślij mi to bo nie mogę tego nigdzie znaleźć )
THX

[#10] Re: Dyskietkowy kickstart

@Arbuz, post #9

W readme instalerów WHDLoad jest napisane gdzie można znaleźć.
Chodzi o pakiet skick345:
http://www.aminet.net/aminet.cgi?string=skick345

[#11] Re: Dyskietkowy kickstart

@grxmrx, post #10

O i o taką pomoc mi chodziło. Pozdrawiam i THX. Mam nadzieję że to pomoże )

[#12] Re: Dyskietkowy kickstart

@grxmrx, post #10

A przeciez pisalem ze mam to chyba z Aminetu to ktos mnie zbesztal i sam juz zwatpilem :[

[#13] Re: Dyskietkowy kickstart

@Darek S., post #12

Z Aminetu mogłeś mieć tylko pliki tablicy relokacji, a nie pliki Kickstartu.
[#14] Re: Dyskietkowy kickstart

@mailman, post #13

Ale w efekcie to wlasnie o te pliki chodzilo :)

[#15] Re: Dyskietkowy kickstart

@Darek S., post #14

Nie byłbym taki pewien. W pytaniu wyraźnie była mowa o pliku Kickstartu.
[#16] Re: Dyskietkowy kickstart

@Arbuz, post #7

Jeżeli teraz popatrzysz na dokumentację WHDLoad to na pewno zobaczysz skąd zdobyć to, czego szukasz...
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem