[#1] Dżojstik
Co prawda mam jeden sprawny dżojstik i dwa prawie działające a jeden dobry w drodze ;) ale chciałem się zapytać czy ktoś z forumowiczów wie może gdzie kupić nowy (oczywiscie nie chodzi o to żeby był prosto z fabryki, ale o nieużywany, prosto "z pudełka") dżojstik do Amigi (klasycznej rzecz jasna)?
Wiem, że na pewno można w AnimArt, ale może jeszcze gdzieś można kupić? Lub chociaż sprężynki lub inne części do dżojstików?

[#2] Re: Dżojstik

@grxmrx, post #1

Amigo sprzedaje nowe niezniszczalne dżoje. Kupiłem sobie. Faktycznie ciężko będzie połamać. Oczywiście musi być jakieś ale. Jest dość mały (prostopadłościenna kostka ok. 10x10x5 plus krótka manetka). Trzeba mieć dobrze wyćwiczoną lewą rękę żeby go utrzymać. Ale poza tym jest git. Koszt 50,- zł.
[#3] Re: Dżojstik

@grxmrx, post #1

Ja niedawno kupiłem w http://www.matt.com.pl (joystick skorpion)
ręka troche boli, ale chyba trudno go rozwalić ;)
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem