[#1] zwiechy w Q2ppc
ma ktos moze zwiechy ppc (w oknie shela) podczas ladowania save'ow?
u mnie sa ale nie za kazdym razem.

poza tym ta sama zwiecha wystepuje w pewnym momencie i to juz zawsze (nie wczytuje sie zdaje sie 3 etap gry).
czy to jest wina konfigu czy gry? a moze jest jakis patch na to?

pozdrawiam
grzes
[#2] Re: zwiechy w Q2ppc

@grzes_zab, post #1

Masz oryginalnego Q2 czy może starą wersję beta?
[#3] Re: zwiechy w Q2ppc

@kmilota, post #2

orig
[#4] Re: zwiechy w Q2ppc

@grzes_zab, post #3

e tam,w wersji beta takie numery sie działy :)
dlaczego bajerujesz?

[#5] Re: zwiechy w Q2ppc

@aMifan, post #4

a jaka jest ta werja beta, po czym to poznac bo version nic nie wykazuje a w gierce w consoli chyba jest 3.ilestam, poza tym to q2GUI jest w wersji 1.0
[#6] Re: zwiechy w Q2ppc

@aMifan, post #4

sprawdzalem jeszcze raz wersje beta sie zglaszala 3.19 a ta ktora ja mam to 3.21 z cd-ja hyperionu
[#7] Re: zwiechy w Q2ppc

@grzes_zab, post #6

Wersje oryginalna od bety rozroznisz po tym, ze ta oryginalna ma pudelko i instrukcje ;)
[#8] Re: zwiechy w Q2ppc

@_arti, post #7

to akurat wiem:)
[#9] Re: zwiechy w Q2ppc

@_arti, post #7

Jesli masz oryginalna wersje Q2 to na stronie Hyperionu dostepne sa poprawki do gry. Po rejestracji na stronie poprzez podanie numeru seryjnego zakupionej wersji Q2 otrzymujemy dostep do sekcji download.
Mozemy wtedy pobrac sobie poprawki, aktualizacje, port Q2/AGA itp.
PS.
Wszyscy ktorzy zakupili Q2 otrzymali, bonus w postaci CD z dodatkami.
Goraco namawiam na zakup oryginalu np. w firmie Matay.

Pozdrawiam
[#10] Re: zwiechy w Q2ppc

@Amig_OS, post #9

dzieki
[#11] Re: zwiechy w Q2ppc

@grzes_zab, post #1

Ja rozwiązałem taki sam problem w dwojaki sposób. Zainstalowałem Warp3D pod Permedię v.4.2 i przede wszystkim dołożyłem 64MB ram-u. Mając 128MB już się Q2 nie wiesza przy ładowaniu ,,sejwów''.

Pozdrawiam i Wesołych Świąt

[#12] Re: zwiechy w Q2ppc

@grzes_zab, post #5

Jakbyś miał oryginał, to byś o tym wiedział. Matay ma ją w swojej ofercie w ładnym pudełeczku.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem