[#1] Marzenia:)
Moze mi ktoś napisać skąd zdobyć Microcosma, Super Stardusta i Ab3DII?
Opis do AB3DII widziałem-świetna giera:). O super starduscie też sporo czytałem, i nadal nie wiem co to jest:). A do microcosma to sie śliniłem jak dawali kawałki dema na TVP:). Jejku jej całe swoje kompowe życie marzyłem o tej gierze ;). Niestety wtedy miałem "tylko" cdtv:). I teraz prośba: jak ktoś ma do sprzedania, albo coś którąś z tych gier, błagam o kontakt.
[#2] Re: Marzenia:)

@Fazior, post #1

Możesz dać oferty na dwóch amigowych giełdach, a nawet na Allegro polować.
[#3] Re: Marzenia:)

@SirLEO, post #2

Allegro sprawdzam co dzień od roku i nie widziałem żadnej z tych gier :(
[#4] Re: Marzenia:)

@Fazior, post #1

Zobacz w Animarcie, tam maja jeszcze sporo amigowych gier http://animart.webpark.pl/
BTW: w Microcosm fajne sa tylko animacje. Wiem bo mam oryginalna CD32
[#5] Re: Marzenia:)

@reactor, post #4

Dzieks. Byłem, sprawdzałem nie ma żadnej :(
[#6] Re: Marzenia:)

@Fazior, post #5

Jezeli nie mozna kupic AB3DII-The Killing Grounds to zapraszam na priv. Oczywiscie wspomoge wersja "demo"

Swietna gra. Wkasnie przymierzam sie odpalic to na GFX za pomoca odpowiedniej laty :)

[#7] Re: Marzenia:)

@Fazior, post #3

No to kiepsko szukałeś, bo Microcosma ostatnio kupiłem na Allegro :D
[#8] Re: Marzenia:)

@mailman, post #7

:) zdaża sie
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem