[#1] PaybackDEMO pytanie
czy mozna w tym demku wylaczyc snieg? (chodzi o to zeby choc troche przyspieszyc gre bo na 030 nie najlepiej biega)
[#2] Re: PaybackDEMO pytanie

@mateusz, post #1

a swoja droga to mysle ze tworcy odwalili kawal dobrej roboty, co Wy na to? jesli chodzi o rozwiazania techniczne to zrobili to lepiej niz w GTA 1 i 2.... po pierwsze wszystko 3-wymiarowe: ludziki i samochody, niezle efekty, wybuchy, ognie, ... na 030 choc dziala wolno i tak niezle wyglada... ciekawe jak by to wygladalo na 060 + GFX :D
[#3] Re: PaybackDEMO pytanie

@mateusz, post #2

no coz, lepiej niz w gta2? Kup sobie nowe galki u znajomego okulisty senior:)
[#4] Re: PaybackDEMO pytanie

@mateusz, post #2

no coz, pozostaje tylko czekac na wydanie PAYBACK na GBA. ja osobiscie jestem wielce ciekaw jak bardzo roznic sie bedzie ta wersja od amigowego pierwowzoru... shoty z dema wygladaja niezle. ;)
[#5] Re: PaybackDEMO pytanie

@kempy, post #4

Za półtora miesiąca się przekonamy :)
[#6] Re: PaybackDEMO pytanie

@mateusz, post #1

łokej.. moze z tym Gta 2 troche przesadzilem gralem w to ale juz dawno...
(w sumie moja gra sporowadza sie tylko do rozwalenia wszystkiego i pojezdzenia sobie)
ale Payback mnie naprawde zaskoczylo, mowiac lepsze, dzilalem pod wplywam fali euforii spowodowanej tym ze nawet na slabym sprzecie 030 gra tak sobie dziala - i ma wszyskto 3-wymiarowe lacznie z autami i ludzikami i efekty niezle, w gta 3-wymiarowe byly tla, a reszta czyli auta i ludzki byly sprajty 2d (dlateo dziala szybciej he)

ALE ALE ALE PYTALEM SIE O TEN CHOLERNY >> SNIEG <<
czy da sie go wylaczyc - bo mi niepotrzebnie zwalnia :D
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem