[#1] Turrican II
Mam pytanie: czy istnieje wersja Turricana II, która chodzi bez kłopotów (czytaj nie wiesza się) na A1200. Pisząc "wersja" mam na myśli crack firmowany przez jakąś grupę hackerów.

[#2] Re: Turrican II

@PopoCop, post #1

ja mam taką wersję Turrican2 Whdload i chyba w adf'ie też, działa bez problemu na A1200. :D :D :D :D :D :D :D

[#3] Re: Turrican II

@PopoCop, post #1

Turrican II jest bardzo dobrze zaprogramowany. Pewnie masz zbyt szybki CPU.
[#4] Re: Turrican II

@El Amigos, post #3

Mam 030, ale nie chodzi o szybkość tylko o stabilność. T2 wieszał mi się lata temu nawet na A500... Jeśli masz zatem wersję stabilną, to będę wdzięczny za info jaka crack-grupa ją firmuje (no chyba, że masz oryginał).
[#5] Re: Turrican II

@PopoCop, post #4

Mam taki sam problem na dalszych etapach się wiesza, pamiętam jeszcze na A500 to było ponad dziesięć lat temu jak doszedłem bardzo daleko gdzie wyłaziły roboty od prawej do lewej po dojściu do prawej strony zwiocha :(

Muzyka TFMX w Turricanie to arcydzieło :D

Ja także proszę o podesłanie jeśli można mailem ;)

Jak ktoś chce to mam zajebistą wersję pierwszej części w jednym pliku executable
[#6] Re: Turrican II

@PopoCop, post #1

Istnieje.

Legalnie mozna sobie sciagnac ze strony www.amigagames.com
(jest tam wersja adf i hd (whdload) ).
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem