[#1] Evils
A może komuś udało się odpalić demo Evils Doom SE
[#2] Re: Evil's Doom

@skobry, post #1

Nie wiem czy SE ale na pewno Evil's Doom.
[#3] Re: Evils

@skobry, post #1

Nie chodzi mi o starego Evil's Dooma -grę ze skopanym kodem.Miała,lecz nie ukazała się poprawiona wersja SE właśnie.Ukazało się demo którego nie można odpalić na moim 040.Jakąś czołówkę,czy intro tylko obejrzałem.
[#4] Re: Evils

@skobry, post #3

Ja mam (gdzieś :S - jak poszukam to znajdę) wersję podobno poprawioną - tak, że można grę ukończyć. Jednak nie udało mi sie tego sprawdzić, ponieważ musiałbym grać od początku, a save'ów już nie mam.
[#5] Re: Evils

@skobry, post #3

skobry napisał(a):

> Nie chodzi mi o starego Evil's Dooma -grć ze skopanym
> kodem.Miała,lecz nie ukazała sić poprawiona wersja SE
> właśnie.

"Evil's Doom Special Edition" miała być całkiem nową grą. Niestety AFAIK nie ujrzała nigdy światła dziennego. Wyszły natomiast "łatki" do zwykłej wersji. Zresztą chyba każda dostępna na I-Necie wersja jest już poprawiona... ale niestety w grze są dwa błędy (nie działa przełącznik), które trzeba "obskoczyć" trickiem (pierwszy wiem jak, na drugim stanąłem i niestety nie wiem).

>Ukazało sić demo

Niestety ukazało się jedynie demo...
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem