[#1] The crims
UWAGA!!!! AMI FANI!!!! wpadłem na pomysł. Zapewne wiecie o grze thecrims. Powinna pujść na ami. Wystarczy internet. najlepiej stały. Pomysł jest taki że założymy mafić Amiga rules. www.thecrims.com Co wy na to bracia i siostry??
[#2] Re: The crims

@[S]oprano, post #1

Chyba niedoceniasz amigowych przeglądarek. Oczywiście, że gra nie działa (Nieaktywne ikony w grze).
A1200 IB2.3, AWEB-II
[#3] Re: The crims

@[S]oprano, post #1

BTW: Są jakieś gry MMORPG (chyba tak się nazywa ten rodzaj gier) które pójdą na amigowych przglądarkach?
Spróbuję jeszcze na IExploderze pod emulatorem Maca, bo te "nasze" są do dupy.
[#4] Re: The crims

@Prince, post #3

Zainstalowałem IE 4.01 zamieszczony w ACS8/99. Mimo, że program bardzo wiekowy, przewyższa wszystkie amigowe... Dobra, dość trolowania Wracając do samej gry: IE co chwila wywala jakieś komunikaty typu błąd skryptu, no ale w samą grę można grać!! No i jakby niepatrzeć jest to na Amidze, oczywiście

[#5] Re: The crims

@Prince, post #3

Jeszcze nic nie sprawdzalem.

[/i]IExploderze[i]

Chyba nie ma sensu...najnowsza na 68k to 4.01 (czy jakos tak) z 1997 ;)

Zostaje tylo najnowaszy MacOS na AONE/PEGAZOSA
[#6] Re: The crims

@Andrzej Drozd, post #5

Sprawdzcie jeszcze ICABa pod 68k - http://www.icab.de/ ;) (lub PPC na MacOSX ale wtedy to juz lepiej odpalic Linuxa z Opera, chyba ze gra wymaga Flasha ;) ).
[#7] Re: The crims

@Andrzej Drozd, post #6

Ciekawy ten ICAB...mały, zgrabny IMO lepszy od IE 4.01. Dziękuję za linka :)
(Dla ciekawskich: mi się nie udało uruchomić chat-a).
Gdyby nie straaaaszna powolność, przerzuciłbym się z IB na IC :P
[#8] Re: The crims

@Prince, post #7

To działamy gang??
trzeba mieć conajmniej 50 respa
Wysławimy naszą AMIGĆ!! Yeach!!!
[#9] Re: The crims

@Prince, post #4

[b][code][url]spoko stronka rczej spoko gra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!code] ;) :D :) :P
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem