[#1] Dune 2
Czy istnieje wersja nowsza od v1.0??????????????????????????

[#2] Re: Dune 2

@Orson, post #1

http://hol.abime.net/440

Tu znajdziesz nieco informacji o Dune II. O wielu, wielu innych grach zresztą też

Pozdrawiam
[#3] Re: Dune 2

@Bartek, post #2

Ja tam nieznalazłem informacji o wersji gry, pewnie jest tylko 1.0 albo mniejsze.

[#4] Re: Dune 2

@Korni, post #3

na pewno jest ver. 1.2. tylko nie wiadomo skąd ją wziąść. ja w nią prawdopodobnie grałem. na piecu. Prawie sić niczym nie rożni. Tylko inne menu wyboru budynków/sprzćtów oraz trochć wićcej dźwićków. literki na pasku z informacjami ( np. harwester ordosów jest w 39procentach napełniony) to sić przesuwają informacje w dół. Nic ciekawego. ponoć ma 66 leveli
[#5] Re: Dune 2

@[S]oprano, post #4

Otorz dune na PC rozni sie paroma rzeczami. Po pierwsze na screenie tytulowym na Amidze jest "Dune. The battle for Arrakis" a na PC "Dune. The bulding of a dynasty". Pozatym na PC jest bogatsza muzyka (na amidze to chyba ze 3 biede moduly) grafika w 256 kolorach i przedewszystkim jednostki maja zroznicowana predkosc a na Ami wiekszosc jezdzi tak samo albo roznica jest niezauwazalna (wyjatek: Devastator). Ponadto Na amidze wyskakuja czasem na ekranie gry cyferki z liczba kredytow w danym silosie/rafinerii jesli na niego/nia klikniemy. Poza tym jest jeszcze chyba roznica w mapach ale tego juz nie pamietam bo dawno w Dune nie gralem.

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem